Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Θεσπρωτία: Σαμαράς και Ασημακοπούλου σε αντικομμουνιστική εκδήλωση με τον διαβόητο Γκατζογιάννη

Την νέα από­πει­ρα προ­κλη­τι­κής και αντι­στό­ρη­της εξί­σω­σης κομ­μου­νι­σμού και φασι­μού, διαν­θι­σμέ­νη με μπό­λι­κο αντι­κομ­μου­νι­σμό, απο τον δια­βό­η­το Νίκο Γκα­τζο­γιάν­νη, καταγ­γέλ­λει η ΤΕ Θεσπρω­τί­ας του ΚΚΕ, με αφορ­μη την παρου­σία του Γκα­τζο­γιάν­νη, αλλά και του Αντώ­νη Σαμα­ρα και της Μισέλ Αση­μα­κο­πού­λου, σε «εκδή­λω­ση» στο Λια Φιλιατών.

Στην ανα­κοί­νω­σή της η ΤΕ Θεσπρω­τί­ας του ΚΚΕ, αναφέρει:

«Στις 23/08/2023 για μια ακό­μη φορά ο γνω­στός συνερ­γά­τη της ΣΙΑ Νίκο­λας Γκέιτζ, κατά κόσμο Νίκος Γκα­τζο­γιάν­νης ξανα­κτύ­πη­σε. Όχι μόνος, αλλά με παρέα τον Αντώ­νη Σαμα­ρά πρώ­ην Πρω­θυ­πουρ­γό, κυβερ­νη­τι­κούς εκπρο­σώ­πους, βου­λευ­τές και ευρω­βου­λευ­τές της ΝΔ αλλά και εκπρο­σώ­πους της Τοπι­κής Διοί­κη­σης του νομού Θεσπρω­τί­ας, στη­ρίγ­μα­τα της ΝΔ.

Ακού­σα­με πάλι τις γνω­στές δηλώ­σεις περί ολο­κλη­ρω­τι­σμού… εξι­σώ­νο­ντας τον κομ­μου­νι­σμό με το τέρας του φασι­σμού που είναι το παι­δί του σάπιου εκμε­ταλ­λευ­τι­κού συστή­μα­τος το οποίο όλοι τους μαζί το υπερασπίζονται.

Όσα ψέμα­τα και αν χρη­σι­μο­ποι­ή­σουν στα βιβλία τους, όσο μελά­νι και αν ρίξουν όσες αντί­στοι­χες απο­φά­σεις πάρουν στην ΕΕ, δεν θα μπο­ρέ­σουν να σβή­σουν την ιστο­ρι­κή αλή­θεια, ότι το χώμα της Μουρ­γκά­νας του “Μικρού Γράμ­μου” είναι ποτι­σμέ­νο με το αίμα αυτών που πάλε­ψαν τους φασί­στες. Ότι η κόκ­κι­νη σημαία με το σφυ­ρο­δρέ­πα­νο στο Ραϊχ­σταγκ απο­τε­λεί άσβε­στο μάρ­τυ­ρα για το ποιος εξο­λό­θρευ­σε το ναζι­σμό. Ότι την ιστο­ρία την γρά­ψα­νε και την γρά­φουν οι λαοί με την πάλη τους ενά­ντια στο εκμε­ταλ­λευ­τι­κό σύστη­μα. Ότι η Μουρ­γκά­να απο­τε­λεί ιστο­ρι­κό μνη­μείο της θέλη­σης και της πίστης για μια κοι­νω­νία χωρίς εκμε­τάλ­λευ­ση ανθρώ­που από άνθρωπο.

Όσοι επο­μέ­νως εξι­σώ­νουν τον φασι­σμό με τον κομ­μου­νι­σμό αθω­ώ­νουν τον φασι­σμό καλύ­πτουν και στη­ρί­ζουν όλες τις αντι­κομ­μου­νι­στι­κές ενέρ­γειες. Χτυ­πούν τη μόνη ελπί­δα που έχουν οι λαοί για μία άλλη κοι­νω­νία που θα έχει στο επί­κε­ντρό της τις ανά­γκες του λαού και όχι τα κέρ­δη των λίγων. Για­τί φοβού­νται ότι στις σημε­ρι­νές συν­θή­κες, που εντεί­νε­ται η αντι­λαϊ­κή επί­θε­ση για να δια­σφα­λι­στούν τα κέρ­δη των μονο­πω­λί­ων, που οξύ­νο­νται οι ιμπε­ρια­λι­στι­κοί αντα­γω­νι­σμοί και οι πολε­μι­κές τους συγκρού­σεις, που ελλο­χεύ­ει ο κίν­δυ­νος μιας νέας επερ­χό­με­νης καπι­τα­λι­στι­κής κρί­σης, η πάλη των λαών μπο­ρεί να δυνα­μώ­σει και πάλι να ανοί­ξει τον ελπι­δο­φό­ρο δρό­μο για μια κοι­νω­νία χωρίς εκμε­τάλ­λευ­ση ανθρώ­που από άνθρω­πο, τον σοσια­λι­σμό- κομμουνισμό

Κατα­δι­κά­ζου­με την ανι­στό­ρη­τη και προ­κλη­τι­κή προ­πα­γάν­δα εξί­σω­σης του φασι­σμού με τον κομ­μου­νι­σμό και καλού­με το λαό και τη νεο­λαία της Θεσπρω­τί­ας να βγά­λουν τα απα­ραί­τη­τα συμπε­ρά­σμα­τα. Να αντι­πα­λέ­ψουν τον αντι­κομ­μου­νι­σμό, να κάψουν όλα τα αντι­λαϊ­κά σενά­ρια των κομ­μά­των του κεφα­λαί­ου που μαυ­ρί­ζουν τη ζωή και κρα­τώ­ντας ψηλά τη σημαία των σύγ­χρο­νων ανα­γκών τους να παλέ­ψουν μαζί με το ΚΚΕ γρά­φο­ντας το δικό τους σενάριο».

902.gr

«Ναι, αλλά ο Στά­λιν…», του Νίκου Μόττα

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο