Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Θεσσαλονίκη: Φασιστοειδή βανδάλισαν το εκλογικό περίπτερο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» και του ΚΚΕ στην Άνω Τούμπα

Τον «θρα­σύ­δει­λο βαν­δα­λι­σμό» του περι­πτέ­ρου και των αφι­σών της «Λαϊ­κής Συσπεί­ρω­σης» και του ΚΚΕ στην περιο­χή της Άνω Τού­μπας, «από φασι­στι­κά, εθνι­κι­στι­κά στοι­χεία, που ως συνή­θως κινού­νται στο σκο­τά­δι» καταγ­γέλ­λει με ανα­κοί­νω­σή της η Τ.Ο. Δήμου Θεσ­σα­λο­νί­κης του κόμματος.

Αυτό, όπως σημειώ­νει, «ένα πράγ­μα απο­δει­κνύ­ει. Τον μεγά­λο φόβο τους για τη στα­θε­ρή άνο­δο της επιρ­ρο­ής των θέσε­ων του ΚΚΕ, για τη μεγά­λη δυνα­μι­κή της “Λαϊ­κής Συσπεί­ρω­σης” σε όλη τη Θεσ­σα­λο­νί­κη και ειδι­κά στην περιο­χή της Τούμπας».

Επι­ση­μαί­νει, δε, πως «είναι ευκαι­ρία για το λαό να στεί­λει αυτή την Κυρια­κή, όλο τον ακρο­δε­ξιό, φασι­στι­κό εσμό και τις παρα­τά­ξεις που τον στη­ρί­ζουν ή του κλεί­νουν το μάτι, τόσο σε Δήμο, όσο και σε Περι­φέ­ρεια πίσω στο σπί­τι τους» και προ­σθέ­τει: «Να είναι η “Λαϊ­κή Συσπεί­ρω­ση” με τον Σωτή­ρη Αβρα­μό­που­λο στην περι­φέ­ρεια και τον Βασί­λη Τομπου­λί­δη στο Δήμο πάνω από όλες τις ακρο­δε­ξιές ή και ανοι­χτά φασι­στι­κές παρα­τά­ξεις. Ειδι­κά ο λαός της Τού­μπας έχει απα­ντή­σει επα­νει­λημ­μέ­να, ότι δεν χωρούν φασί­στες και ακρο­δε­ξιοί στις γει­το­νιές του. Θα το κάνει και αυτή την Κυρια­κή με πολύ ενι­σχυ­μέ­νη τη “Λαϊ­κή Συσπείρωση”».

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο