Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Καλαμαριά: Δίωξη στον 39χρονο δολοφόνο της Γεωργίας για βιασμό της αδελφής του

Προ­θε­σμία για να απο­λο­γη­θούν το Σάβ­βα­το πήραν από τον 4ο τακτι­κό ανα­κρι­τή Θεσ­σα­λο­νί­κης οι δύο άνδρες που κατη­γο­ρού­νται για τη δολο­φο­νία της 41 ετών εγκύ­ου, η σορός της οποί­ας βρέ­θη­κε το από­γευ­μα της Δευ­τέ­ρας σε θαμνώ­δη δασι­κή έκτα­ση κοντά στο Μονο­πή­γα­δο, έξω από τη Θεσ­σα­λο­νί­κη, επτά 24ωρα μετά την εξα­φά­νι­σή της.

Πρό­κει­ται για τον 39χρονο σύντρο­φό της και τον 34χρονο φίλο του, σε βάρος των οποί­ων ασκή­θη­κε ποι­νι­κή δίω­ξη για ανθρω­πο­κτο­νία με δόλο σε ήρε­μη ψυχι­κή κατά­στα­ση, δια­κο­πή κύη­σης και ληστεία (όλες σε βαθ­μό κακουρ­γή­μα­τος και κατά συναυ­τουρ­γία), όπως επί­σης για παρά­νο­μη οπλο­φο­ρία και οπλοχρησία.

Εξε­τα­ζό­με­νοι προ­α­να­κρι­τι­κά από αστυ­νο­μι­κούς του Τμή­μα­τος Εγκλη­μά­των κατά Ζωής της Ασφά­λειας Θεσ­σα­λο­νί­κης, ο πρώ­τος αρνή­θη­κε τις κατη­γο­ρί­ες και επι­φυ­λά­χθη­κε για περαι­τέ­ρω διευ­κρι­νή­σεις στην απο­λο­γία του ενώ­πιον του ανα­κρι­τή, ενώ ο δεύ­τε­ρος φέρε­ται να απο­δέ­χθη­κε μόνο τη συμ­με­το­χή του στη ληστεία.

Δίωξη στον 39χρονο για βιασμό της αδελφής του

Στο μετα­ξύ, σύμ­φω­να με δικα­στι­κές πηγές, ο 39χρονος έχει καταγ­γελ­θεί στο πρό­σφα­το παρελ­θόν από την αδελ­φή του για βια­σμό. Η υπό­θε­ση έφτα­σε στη Δικαιο­σύ­νη ύστε­ρα από καταγ­γε­λία της αδελ­φής (τον Ιού­νιο του 2022) στο Τμή­μα Ασφα­λεί­ας Πυλαί­ας — Χορτιάτη.
Μόλις πριν από λίγο και­ρό ασκή­θη­κε ποι­νι­κή δίω­ξη εις βάρος του για βια­σμό, γενε­τή­σιες πρά­ξεις μετα­ξύ συγ­γε­νών και παρά­νο­μη οπλο­φο­ρία, ενώ η δικο­γρα­φία βρί­σκε­ται προς χρέ­ω­ση στις ανα­κρι­τι­κές αρχές.

 

ΙΔΕΕΣ και «ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ» που άλλα­ξαν το ποδό­σφαι­ρο – Γιάν­νης Γεωργάκης

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο