Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Καλαμαριά: Νεκρή βρέθηκε η αγνοούμενη έγκυος — Τη σκότωσε ο σύντροφός της — Ομολόγησε φίλος του

Νεκρή βρέ­θη­κε η 41 ετών έγκυος τα ίχνη της οποί­ας χάθη­καν την Πρω­το­χρο­νιά από την Καλα­μα­ριά Θεσσαλονίκης.

Η σορός της εντο­πί­στη­κε σε δασώ­δη περιο­χή μετα­ξύ Τρί­γλιας και Γαλά­τι­στας Χαλκιδικής.

Στο σημείο έχει κλη­θεί για αυτο­ψία ιατροδικαστής.

Για την υπό­θε­ση προ­σή­χθη­σαν και ανα­κρί­νο­νται από αστυ­νο­μι­κούς του Τμή­μα­τος Εγκλη­μά­των κατά Ζωής, ο 39χρονος σύντρο­φός της κι ένας φίλος του, ο οποί­ος σύμ­φω­να με πλη­ρο­φο­ρί­ες, ομο­λό­γη­σε πως δολο­φό­νη­σαν την άτυ­χη γυναίκα.

Ο φερό­με­νος ως δρά­στης φαί­νε­ται πως ήταν συστη­μα­τι­κός κακο­ποι­η­τής αφού εκτός από τις μηνύ­σεις που έχει από την αδερ­φή του για κακο­ποί­η­ση της ‑πέντε φορές — έδερ­νε και πρώ­ην γυναί­κες με τις οποί­ες είχε σχέση.

Ο φίλος του δρά­στη είχε προ­σα­χθεί από το πρωί καθώς είχαν εντο­πι­στεί απο­τυ­πώ­μα­τά του στο σπί­τι. Πρό­κει­ται για άτο­μο που κατά το παρελ­θόν έχει απα­σχο­λή­σει τις Αρχές.

Υπεν­θυ­μί­ζε­ται ότι τις προη­γού­με­νες ημέ­ρες, ο σύντρο­φος της 41χρονης προ­σπά­θη­σε να στρέ­ψει αλλού τις έρευ­νες των Αρχών λέγο­ντας ότι η γυναί­κα εξα­φα­νί­στη­κε έχο­ντας πάρει μαζί της ένα μεγά­λο χρη­μα­τι­κό ποσό.

Πώς έφτασε στα ίχνη τους η Αστυνομία

Αμέ­σως μετά την εξα­φά­νι­ση της άτυ­χης γυναί­κας η Αστυ­νο­μία ξεκί­νη­σε τις έρευ­νες. Στο πλαί­σιο ανά­λυ­σης υλι­κού από κάμε­ρες της περιο­χής, εντο­πί­στη­κε ο φίλος της μαζί με τον φίλο του να βγαί­νουν από το σπί­τι κου­βα­λώ­ντας ένα μπα­ού­λο. Η Αστυ­νο­μία στη συνέ­χεια έκα­νε έρευ­να στο σπί­τι όπου εντό­πι­σε ίχνη αίμα­τος, τρί­χες της γυναί­κας και DNA.

Στη συνέ­χεια προ­χώ­ρη­σε σε προ­σα­γω­γή αρχι­κά του φίλου του δρά­στη, ο οποί­ος ομο­λό­γη­σε πως βοή­θη­σε τον φίλο της 41χονης να μετα­φέ­ρουν το άψυ­χο σώμα στο σημείο που βρέ­θη­κε στη Χαλ­κι­δι­κή. Μάλι­στα είπε πως αυτός δεν είχε καμία ανά­μι­ξη στον φόνο και η μόνη του εμπλο­κή ήταν στη μετα­φο­ρά του πτώ­μα­τος. Τέλος είπε πως το ζευ­γά­ρι είχε οικο­νο­μι­κές δια­φο­ρές, ενώ επι­βε­βαί­ω­σε ότι υπήρ­χε και ενδο­οι­κο­γε­νεια­κή βία.

ΙΔΕΕΣ και «ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ» που άλλα­ξαν το ποδό­σφαι­ρο – Γιάν­νης Γεωργάκης

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο