Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

ΚΝΕ: Διαμαρτυρία την Τρίτη 21/2 ενάντια στην επίσκεψη του ΥΠΕΞ των ΗΠΑ Α. Μπλίνκεν

Παρά­στα­ση δια­μαρ­τυ­ρί­ας διορ­γα­νώ­νει την Τρί­τη 21 Φλε­βά­ρη, στην πρε­σβεία των ΗΠΑ η Οργά­νω­ση Περιο­χής Αττι­κής της ΚΝΕ, με αφορ­μή την επί­σκε­ψη του υπ. Εξω­τε­ρι­κών των ΗΠΑ Αντο­νι Μπλίνκεν.

Το σημείο συνά­ντη­σης είναι το Πάρ­κο Ελευ­θε­ρί­ας στις 7 μ.μ.

Η Οργά­νω­ση στην ανα­κοί­νω­σή της αναφέρει:

«Ένα χρό­νο από τη συμπλή­ρω­ση του πολέ­μου ΝΑΤΟ — Ρωσί­ας στο έδα­φος της Ουκρα­νί­ας, ο εκπρό­σω­πος του αμε­ρι­κα­νι­κού ιμπε­ρια­λι­σμού έρχε­ται για να συνα­ντη­θεί τόσο με τον πρω­θυ­πουρ­γό Κυρ. Μητσο­τά­κη όσο και με τον πρώ­ην πρω­θυ­πουρ­γό Αλ. Τσί­πρα. Αντι­κεί­με­νο της συνά­ντη­σης θα είναι η ενί­σχυ­ση της εμπλο­κής της χώρας στον ιμπε­ρια­λι­στι­κό πόλε­μο στην Ουκρα­νία, με την απο­στο­λή όπλων και τη χρη­σι­μο­ποί­η­ση των βάσε­ων που βρί­σκο­νται στη χώρα μας. Έτσι “εγκαι­νιά­ζε­ται” ο 4ος Στρα­τη­γι­κός Διά­λο­γος ΗΠΑ — Ελλά­δας που ξεκί­νη­σε επί δια­κυ­βέρ­νη­σης ΣΥΡΙΖΑ — ΑΝΕΛ και υλο­ποιεί­ται επί ΝΔ!

Δυνα­μώ­νου­με τον αγώ­να μας:

Για τερ­μα­τι­σμό της συμ­με­το­χής της χώρας στον ιμπε­ρια­λι­στι­κό πόλε­μο που διε­ξά­γε­ται στα εδά­φη της Ουκρανίας.

Για την απε­μπλο­κή της χώρας μας από τα επι­κίν­δυ­να σχέ­δια των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ.

Για να κλεί­σουν οι ξένες στρα­τιω­τι­κές βάσεις στην Ελλάδα.

Κανέ­νας φαντά­ρος ή στέ­λε­χος των ελλη­νι­κών Ενό­πλων Δυνά­με­ων έξω από τα σύνορα.

Για την απο­δέ­σμευ­ση από τις ιμπε­ρια­λι­στι­κές ενώ­σεις, ΝΑΤΟ — ΕΕ, με τον ελλη­νι­κό λαό πραγ­μα­τι­κά στην εξουσία.

Δυνα­μώ­νου­με τη συμπό­ρευ­ση με το ΚΚΕ στους καθη­με­ρι­νούς αγώ­νες, στους μαζι­κούς φορείς, στις εκλο­γι­κές ανα­με­τρή­σεις του επό­με­νου διαστήματος».

«Ναι, αλλά ο Στά­λιν…», του Νίκου Μόττα

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο