Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Κολωνός — Βιασμός 12χρονης: Στην Ευελπίδων οι τρεις παιδοβιαστές

Ενώ­πιον της ανα­κρί­τριας που χει­ρί­ζε­ται την υπό­θε­ση σεξουα­λι­κής βίας και εκμε­τάλ­λευ­σης του 12χρονου κορι­τσιού από τον Κολω­νό μετή­χθη­σαν οι τρεις παι­δο­βια­στές — “πελά­τες” του Ηλία Μίχου.

Οι τρεις κατη­γο­ρού­με­νοι (33,36 και 34 ετών) καλού­νται να απο­λο­γη­θούν για γενε­τή­σια πρά­ξη με ανή­λι­κο ένα­ντι αμοι­βής, καθώς μέσω εφαρ­μο­γών κανό­νι­σαν να “συνα­ντή­σουν” το κορίτσι.

Ο πρώ­τος εκ των κατη­γο­ρου­μέ­νων συνε­λή­φθη την Παρα­σκευή, είναι 33 ετών και φέρε­ται να είχε συνα­ντη­θεί του­λά­χι­στον δύο φορές με την 12χρονη. Ο δεύ­τε­ρος κατη­γο­ρού­με­νος, 36 ετών, είναι εργα­ζό­με­νος σε νοση­λευ­τι­κό ίδρυ­μα του Δημο­σί­ου από το οποίο απο­μα­κρύν­θη­κε μετά την σύλ­λη­ψή του, και έπε­σε στα χέρια των αρχών το Σάβ­βα­το. Ο τρί­τος κατη­γο­ρού­με­νος, που συνε­λή­φθη την Κυρια­κή, είναι 34 ετών. Και οι τρεις εντο­πί­στη­καν μέσω των δια­δι­κτυα­κών απο­τυ­πω­μά­των τους.

Και οι τρεις φέρο­νται να αρνού­νται την κατη­γο­ρία που τους αποδίδεται.

Ειδι­κό­τε­ρα, ο 33χρονος κατη­γο­ρού­με­νος, υπο­στη­ρί­ζει σύμ­φω­να με πλη­ρο­φο­ρί­ες ότι έχει πρό­βλη­μα δια­νοη­τι­κό το οποίο επι­βε­βαιώ­νε­ται από για­τρό ο οποί­ος τον εξέ­τα­σε στη ΓΑΔΑ. Ακό­μη φέρε­ται να υπο­στη­ρί­ζει ότι υπήρ­ξαν τρία ραντε­βού με τη 12χρονη,έγιναν δύο συνα­ντή­σεις ενώ η τρί­τη ματαιώ­θη­κε καθώς υπήρ­χε θέμα με τη μετα­φο­ρά των χρη­μά­των. Επι­πλέ­ον, ο 33χρονος αρνεί­ται πως υπήρ­ξε βια­σμός του παιδιού.

Στο ίδιο πλαί­σιο και ο 36χρονος διοι­κη­τι­κός υπάλ­λη­λος-σε δια­θε­σι­μό­τη­τα πλέ­ον- του νοσο­κο­μεί­ου Μετα­ξά υπο­στη­ρί­ζει ότι δεν υπήρ­χε βια­σμός της 12χρονης, αλλά έγι­νε μία συνά­ντη­ση μέσω της εφαρ­μο­γής και πως δεν έχει δώσει λεφτά στο κορίτσι.

Τέλος σε άρνη­ση των κατη­γο­ριών, προ­χώ­ρη­σε και ο 34χρονος επι­χει­ρη­μα­τί­ας με χλι­δά­τη ζωή, ο οποί­ος και αυτός με τη σει­ρά του ισχυ­ρί­ζε­ται ότι έχει πρό­βλη­μα υγείας.

Αλή­θειες και ψέμα­τα για το λιμό στην Ουκρα­νία, Νίκος Μόττας

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο