Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Κολωνός: 39χρονος παρουσιάστηκε αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ για την υπόθεση της 12χρονης

Ακό­μη ένας άνδρας, 39 ετών, που ταυ­το­ποι­ή­θη­κε, προ­σήλ­θε αυτο­βού­λως στην Γενι­κή Αστυ­νο­μι­κή Διεύ­θυν­ση Αττι­κής, σχε­τι­κά με την υπό­θε­ση βια­σμού και εκπόρ­νευ­σης της 12χρονης στον Κολωνό.

Ειδι­κό­τε­ρα, σύμ­φω­να με την ΕΛΑΣ, στο πλαί­σιο της έρευ­νας της Υπο­διεύ­θυν­σης Προ­στα­σί­ας Ανη­λί­κων της Διεύ­θυν­σης Ασφά­λειας Αττι­κής, για την δια­κρί­βω­ση χρη­στών που φέρε­ται να συνο­μι­λού­σαν, μέσω δια­δι­κτυα­κής εφαρ­μο­γής γνω­ρι­μιών, με την ανή­λι­κη και ενδε­χο­μέ­νως να συνα­ντή­θη­καν μαζί της, προ­σήλ­θε αυτο­βού­λως ο 39χρονος στη ΓΑΔΑ.

Ο 39χρονος ανέ­φε­ρε ότι στις αρχές του Αυγού­στου 2022 συνο­μι­λού­σε, μέσω δια­δι­κτυα­κής εφαρ­μο­γής γνω­ρι­μιών, με γυναί­κα που πιθα­νόν προ­σο­μοιά­ζει στην ανή­λι­κη, η οποία φέρε­ται να έχει πέσει θύμα μαστρο­πεί­ας στον Κολωνό.

Ο άνδρας, αφού εξε­τά­στη­κε ενόρ­κως, απο­χώ­ρη­σε, ενώ η Υπο­διεύ­θυν­ση Προ­στα­σί­ας Ανη­λί­κων ερευ­νά τη συμ­με­το­χή του στην υπόθεση.

Αυτός είναι ο δωδέ­κα­τος άνδρας που παρου­σιά­στη­κε αυτο­βού­λως στις αρχές. Σύμ­φω­να με πλη­ρο­φο­ρί­ες για 3–4 εξ αυτών ετοι­μά­ζο­νται εντάλ­μα­τα σύλ­λη­ψης μιας και φέρε­ται να συνά­ντη­σαν το 12χρονο κορί­τσι και να να το βίασαν.

 

Αλή­θειες και ψέμα­τα για το λιμό στην Ουκρα­νία, Νίκος Μόττας

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο