Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

ΚΟ Αιγαίου του ΚΚΕ: Καταγγέλλει τα παζάρια για το Προσφυγικό πίσω από κλειστές πόρτες

Διπλός εγκλωβισμός και καταστολή το αποτέλεσμα των μέτρων της κυβέρνησης

Ο υπουρ­γός απέ­κλει­σε από τη συνά­ντη­ση εκπρο­σώ­πους συν­δυα­σμών της Περι­φέ­ρειας Βόρειου Αιγαίου!
Και επα­νέ­λα­βε πως θα «τρέ­ξει» ακό­μα πιο γρή­γο­ρα τα μέτρα, που είναι σε βάρος και των ξερι­ζω­μέ­νων και των κατοί­κων των νησιών

Την απα­ρά­δε­κτη ενέρ­γεια του υπουρ­γού Μετα­νά­στευ­σης, Ν. Μητα­ρά­κη, να απο­κλεί­σει εκπρο­σώ­πους των συν­δυα­σμών του Περι­φε­ρεια­κού Συμ­βου­λί­ου από τη χτε­σι­νή συνά­ντη­ση που είχε  με τον περι­φε­ρειάρ­χη Β. Αιγαί­ου και δημάρ­χους για το Προ­σφυ­γι­κό, καταγ­γέλ­λει με ανα­κοί­νω­σή της η Κομ­μα­τι­κή Επι­τρο­πή Αιγαί­ου του ΚΚΕ.

Συγκε­κρι­μέ­να, αναφέρει:

«Είναι απα­ρά­δε­κτη η ενέρ­γεια του υπουρ­γού Μετα­νά­στευ­σης, Ν. Μητα­ρά­κη, να απο­κλεί­σει από τη συνά­ντη­ση, που είχε με τον περι­φε­ρειάρ­χη Β. Αιγαί­ου και δημάρ­χους των νησιών, τη συμ­με­το­χή εκπρο­σώ­πων των συν­δυα­σμών στο Περι­φε­ρεια­κό Συμ­βού­λιο. Ανά­με­σα στους απο­κλει­σμέ­νους ήταν και ο επι­κε­φα­λής της “Λαϊ­κής Συσπεί­ρω­σης” στο Περι­φε­ρεια­κό Συμ­βού­λιο Στ. Τάσ­σος.

Συνυ­πεύ­θυ­νος για αυτούς τους απο­κλει­σμούς είναι και ο περι­φε­ρειάρ­χης Κ. Μου­τζού­ρης, ο οποί­ος δεν αντέ­δρα­σε και τους απο­δέ­χθη­κε, αν δεν ήταν προ­συ­νεν­νοη­μέ­νοι. Είναι φανε­ρό ότι έχουν πράγ­μα­τα να κρύ­ψουν και ο υπουρ­γός και ο περι­φε­ρειάρ­χης από τις συνεν­νο­ή­σεις και τα παζά­ρια που γίνο­νται πίσω από τις κλει­στές πόρτες.

Καλού­με το λαό των νησιών να συνε­χί­σει και να δυνα­μώ­σει την πάλη του κατά της πολι­τι­κής του εγκλω­βι­σμού που δημιουρ­γεί η πολι­τι­κή της ΕΕ και της λει­τουρ­γί­ας παλιών και νέων hot spots. Να απορ­ρί­ψει τα διλήμ­μα­τα και τους εκβια­σμούς της κυβέρ­νη­σης. Να γυρί­σει την πλά­τη στα ακρο­δε­ξιά παρα­λη­ρή­μα­τα του περι­φε­ρειάρ­χη και να μη δεί­ξει καμιά εμπι­στο­σύ­νη στις αντι­κυ­βερ­νη­τι­κές δηλώ­σεις και διεκ­δι­κή­σεις του. Άλλα δηλώ­νει ότι διεκ­δι­κεί δημό­σια και άλλα συνεν­νο­εί­ται πίσω από τις κλει­στές πόρτες».

kke gia prosfuges

Θυμί­ζου­με πως το Γρα­φείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ εξέ­δω­σε ανα­κοί­νω­ση για τις δηλώ­σεις του υπουρ­γού Μετα­να­στευ­τι­κής Πολι­τι­κής, Ν. Μητα­ρά­κη, μετά τη συνά­ντη­ση που είχε με τον περι­φε­ρειάρ­χη και δημάρ­χους από το Βόρειο Αιγαίο για το Προ­σφυ­γι­κό |> Ο λαός των νησιών να απα­ντή­σει στην πολι­τι­κή της ΕΕ και τους σχε­δια­σμούς της κυβέρ­νη­σης |<

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο