Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Με Φενέρμπαχτσε ο Ολυμπιακός, με Μπριζ ο ΠΑΟΚ στα προημιτελικά του ECL

Τη Φενέρ­μπα­χτσε θα αντι­με­τω­πί­σει ο Ολυ­μπια­κός στα προη­μι­τε­λι­κά του Europa Conference League και την Μπριζ ο ΠΑΟΚ, όπως προ­κέ­υ­ψε από την κλή­ρω­ση που διε­νερ­γή­θη­κε σήμε­ρα (15/3) στη Νιόν.

Η πρώ­τη ανα­μέ­τρη­ση ανά­με­σα στον Ολυ­μπια­κό και στη Φενερ­μπα­χτσέ θα διε­ξα­χθεί στις 11 Απρι­λί­ου, στο «Γεώρ­γιος Καραϊ­σκά­κης». Όμως, η Φενέρ θ’ αγω­νι­στεί χωρίς τη συμπα­ρά­στα­ση των φιλά­θλων της απέ­να­ντι στον Ολυ­μπια­κό στον πρώ­το αγώ­να στις 11 Απρι­λί­ου. Η ρεβάνς έχει προ­γραμ­μα­τι­στεί για μία εβδο­μά­δα αργό­τε­ρα (18/4) στην Κωνσταντινούπολη.

Όσον αφο­ρά στον «Δικέ­φα­λο του Βορ­ρά» θα δώσει το πρώ­το παι­χνί­δι στο Βέλ­γιο στις 11 Απρι­λί­ου, ενώ ο αγώ­νας ρεβάνς θα διε­ξα­χθεί στην Τού­μπα στις 18/4. Εφό­σον οι Θεσ­σα­λο­νι­κείς ξεπε­ρά­σουν το «εμπό­διο» της Μπριζ, θα αντι­με­τω­πί­σουν στους «4» το νικη­τή του ζευ­γα­ριού Βικτό­ρια Πλζεν (Τσεχία)-Φιορεντίνα (Ιτα­λία), με την πρώ­τη ανα­μέ­τρη­ση να διε­ξά­γε­ται εκτός έδρας στις 2 Μαΐ­ου και τον αγώ­να ρεβάνς στην Τού­μπα μια εβδο­μά­δα μετά (9/5).

Ο δαί­μων του τυπο­γρα­φεί­ου, του Ηρα­κλή Κακαβάνη

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο