Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Να ακουστεί μέχρι τη Γάζα: Λευτεριά στην Παλαιστίνη!

Στις παρε­λά­σεις για την 28η Οκτω­βρί­ου, η αστυ­νο­μία απει­λού­σε όσους δια­δή­λω­ναν για την Παλαι­στί­νη επι­κα­λού­με­νη «αυστη­ρές οδη­γί­ες» (λέγε με κυβέρ­νη­ση…)

  • Στη Λάρι­σα, το γιγα­ντο­πα­νό στο Εργα­τι­κό Κέντρο στο δημαρ­χείο κατέ­βη­κε «πάραυ­τα» σε δύο ώρες από τη διοί­κη­ση του δήμου (ΣΥΡΙΖΑ — ΠΑΣΟΚ).
  • Σε γει­το­νιές της Αθή­νας τα πανό της αλλη­λεγ­γύ­ης «ξίνι­σαν» σε μερι­κούς …«γνω­στούς και μη εξαι­ρε­τέ­ους».
  • Αλλά και για την κινη­το­ποί­η­ση του ΠΑΜΕ στο αερο­δρό­μιο έσκου­ζαν απ’ το πρωί μεγα­λο­δη­μο­σιο­γρά­φοι …και μεγα­λο-τρολ, απαι­τώ­ντας «να πέσουν κεφάλια».

Κάποιοι ενο­χλού­νται πολύ επει­δή ο λαός δεν τρώ­ει την προ­πα­γάν­δα τους και τα fake news των Ισραηλινο-ΝΑΤΟικών.

Στα σκου­πί­δια η άθλια προ­πα­γάν­δα τους!

Τόσα λεφτά και τόσος κόπος πετα­μέ­να «στον κου­βά»! Οσο να ‘ναι, μια ανη­συ­χία την έχουν…

Μέσα σε όλα, δια­βά­σα­με και για έναν Ισραη­λι­νό επι­χει­ρη­μα­τία που διη­γού­νταν τις προ­άλ­λες ότι μετα­κό­μι­σε στην Αθή­να, αλλά στα­μά­τη­σε να κάνει συζη­τή­σεις για­τί «δεν έβρι­σκε υπο­στή­ρι­ξη».

Αυτά γίνο­νται και φεύ­γουν οι επεν­δυ­τές… Του­λά­χι­στον, έχουν για παρη­γο­ριά τον Μητσο­τά­κη που τους εξη­γεί την «ανα­λο­γι­κό­τη­τα» της «αυτο­ά­μυ­νας»…

Με την ευκαι­ρία:

Βοά ο τόπος για τους (εκα­το­ντά­δες) Ισραη­λι­νούς που έχουν φύγει από την (εμπό­λε­μη) χώρα τους και έχουν εγκα­τα­στα­θεί στην Ελλά­δα. «Ξεπού­λη­σαν» τα ξενο­δο­χεία στη Νοτιο­α­να­το­λι­κή Αττι­κή Νοέμ­βρη μήνα…
Κι όπως ακού­γε­ται, κάποιοι ήρθαν για κανά — δυο βδο­μά­δες αλλά θα μεί­νουν περισ­σό­τε­ρο. Καλούν μάλι­στα συγ­γε­νείς, γνω­στούς και φίλους να κάνουν το ίδιο.
Γρά­φε­ται επί­σης ότι στο εξω­τε­ρι­κό «μπα­γλα­ρώ­νουν» Ισραη­λι­νούς που δεν επέ­στρε­ψαν να κατα­τα­γούν… Οπως και να το κάνεις, δεν πολυ­ται­ριά­ζει αυτή η εικό­να με όσα μετα­δί­δουν τα ΜΜΕ για …παν­στρα­τιά των Ισραη­λι­νών στον πόλεμο.

Για κάποιους βέβαια, κι ο πόλε­μος είναι «business as usual»… _Τι να είσαι στο Τελ Αβίβ, τι στην Αθή­να.

Ο ΣΥΡΙΖΑ …ανη­συ­χεί επει­δή η χερ­σαία εισβο­λή στη Γάζα «υπερ­βαί­νει το δικαί­ω­μα αυτο­ά­μυ­νας της χώρας απέ­να­ντι στη Χαμάς».
Αλή­θεια, πού βάζουν όλοι αυτοί τα όρια της «αυτο­ά­μυ­νας» για τις ισραη­λι­νές κατο­χι­κές δυνά­μεις; Στα χίλια παι­διά; Στις 2 χιλιά­δες; Στις 3;
Άβυσ­σος η ψυχή των φονιά­δων κι όσων τους κάνουν πλά­τες…

Ενας «αστέ­ρας» της δημο­σιο­γρα­φί­ας έλε­γε τις προ­άλ­λες ότι η κοι­νή γνώ­μη πιέ­ζει παγκό­σμια… για την απε­λευ­θέ­ρω­ση των Ισραη­λι­νών ομήρων.
Για την απε­λευ­θέ­ρω­ση της Παλαι­στί­νης δεν είδε κάτι…
Ούτε το ανθρώ­πι­νο ποτά­μι έξω από την ισραη­λι­νή πρε­σβεία στην Αθή­να, ούτε ένα εκα­τομ­μύ­ριο δια­δη­λω­τές στο Λον­δί­νο και τις άλλες ευρω­παϊ­κές πρω­τεύ­ου­σες, ούτε τους εργα­ζό­με­νους που μπλο­κά­ρουν λιμά­νια κι εργο­στά­σια για να μην στέλ­νουν όπλα στους φονιά­δες, ούτε κι αυτούς ακό­μα τους δια­δη­λω­τές μέσα στο Κογκρέ­σο με τις ματω­μέ­νες παλά­μες, την ώρα που μίλα­γε ο Μπλίν­κεν!

Το βασι­κό είναι να μην έχεις ανα­στο­λές.
Όλα τα άλλα βρί­σκο­νταικατα­σκευά­ζο­νται άμα λάχει) Ακό­μη και τα ρεπορ­τάζ…

Στο μετα­ξύ, στη Βου­λή του Ισρα­ήλ απα­γο­ρεύ­ουν σε βου­λευ­τές να μετέ­χουν σε συνε­δριά­σεις και επι­τρο­πές επει­δή μιλά­νε για ειρή­νη και απαι­τούν τον άμε­σο τερ­μα­τι­σμό του πολέμου!

Βρε τι μας θύμισε…
Πάνω από 20 κόμ­μα­τα απα­γο­ρευ­μέ­να στην Ουκρα­νία και πρώ­το — πρώ­το το Κομ­μου­νι­στι­κό Κόμμα.
Πολ­λή …δημο­κρα­τία πέφτει εκεί στη «σωστή πλευ­ρά» της Ιστο­ρί­ας και στον «άξο­να του καλού».

Ξαφ­νι­κά η γη «άνοι­ξε» και κάτι ΣΥΡΙ­ΖΑί­οι συνα­ντή­θη­καν με τα τρολ (τους) από τον «σκο­τει­νό κόσμο» του δια­δι­κτύ­ου! Είχαν ακού­σει ότι υπάρ­χουν, αλλά δεν ήξε­ραν κιό­λας. Ετσι λένε!
Οσο και­ρό τα δια­δι­κτυα­κά «υπό­γεια» δού­λευαν για την ανα­στή­λω­ση της σοσιαλ­δη­μο­κρα­τί­ας (μετα­δί­δο­ντας μετα­ξύ άλλων και όποια βρω­μιά κυκλο­φο­ρού­σε για το ΚΚΕ) ούτε γάτα, ούτε ζημιά!

Τώρα που το έργο άλλα­ξε (και φαί­νε­ται ότι το σενά­ριο δεν τους περι­λαμ­βά­νει) ανα­κά­λυ­ψαν τις …κατα­κόμ­βες και κήρυ­ξαν τον «ανέν­δο­το» στην παρα­πλη­ρο­φό­ρη­ση των (ΣΥΡΙ­ΖΑί­ι­κων) τρολ που λασπο­μα­χούν με τα τρολ των άλλων! _Ντρά­πη­κε και η ντροπή…

ΥΓ: Η διά­ση­μη πλέ­ον «Πεν Ντα­λα­ού­ρα» ξέκλε­ψε προ­χτές λίγο χρό­νο από το καβγα­δά­κι με τον Σκουρ­λέ­τη, για να ζητή­σει «να πια­στούν, να δικα­στούν» οι συν­δι­κα­λι­στές του ΠΑΜΕ που δια­δή­λω­σαν στο αερο­δρό­μιο για την Παλαιστίνη.
Για­τί καλή και η εσω­κομ­μα­τι­κή δια­σκέ­δα­ση, αλλά μην ξεχνά­με και τη δου­λειά

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ Η ΣΦΑΓΗ ΣΤΗ ΓΑΖΑ! Μεγά­λο συλ­λα­λη­τή­ριο και συναυ­λία αλλη­λεγ­γύ­ης στον Παλαι­στι­νια­κό λαό την Κυρια­κή στο Σύνταγμα

Την Κυρια­κή δίνου­με όλοι ραντε­βού στο Σύνταγ­μα! Μαζί με παι­διά, γεί­το­νες, φίλους, συνα­δέλ­φους για να είναι μια πραγ­μα­τι­κά μεγά­λη και ανε­πα­νά­λη­πτη συγκέ­ντρω­ση αλληλεγγύης.

“Να στα­μα­τή­σει η σφα­γή στη Γάζα” απαί­τη­σαν Συν­δι­κά­τα και φορείς – Όλοι την Κυρια­κή στο συλ­λα­λη­τή­ριο στο Σύνταγ­μα _VIDEO-ΦΩΤΟ

  • Για να ακου­στεί μέχρι τη μαρ­τυ­ρι­κή Γάζα το «Λευ­τε­ριά στην Παλαιστίνη»! 
  • Να πάρει το μήνυ­μα η κυβέρ­νη­ση πως θα βρί­σκει τον λαό απέ­να­ντι κάθε φορά που ένα αερο­δρό­μιο και ένα λιμά­νι θα γίνε­ται ορμη­τή­ριο θανά­του για τον λαό και τα παι­διά της Παλαι­στί­νης.
  • Μέχρι να ξεκου­μπι­στούν οι ξένες βάσεις και να ανα­σά­νει ο λαός απαλ­λαγ­μέ­νος από τους εκμε­ταλ­λευ­τές του και τους Ευρω­α­τλα­ντι­κούς συμ­μά­χους τους!

Πηγή Ριζο­σπά­στης

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο