Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Ντέρμπι στην Τούμπα, νέοι προπονητές σε Απόλλωνα Σμύρνης, Ατρόμητο

Η «αετο­μα­χία» ανά­με­σα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ που θα διε­ξα­χθεί στο γήπε­δο της Τού­μπας το βρά­δυ της Κυρια­κής (26/9, 20:30) δεσπό­ζει στο πρό­γραμ­μα της 4ης αγω­νι­στι­κής της Super League.

Οι «ασπρό­μαυ­ροι» έβγα­λαν με από­λυ­τη επι­τυ­χία ένα δεκα­ή­με­ρο τριών εκτός έδρας παι­χνι­διών (Λίν­κολν, Αστέ­ρα Τρί­πο­λης και Παναι­τω­λι­κό) και ευελ­πι­στούν να διευ­ρύ­νουν το σερί τους, έχο­ντας στο μυα­λό και την ανα­μέ­τρη­ση με τη Σλό­βαν Μπρα­τι­σλά­βας, για τη 2η αγω­νι­στι­κή των ομί­λων του Conference League. Οι «κιτρι­νό­μαυ­ροι», από την άλλη, έχουν καλ­λιερ­γή­σει ελπί­δες για κάτι καλύ­τε­ρο τη φετι­νή σεζόν κι αδη­μο­νούν να τις δια­τη­ρή­σουν και μετά το ντέρ­μπι της Τούμπας.

Νωρί­τε­ρα την Κυρια­κή, ο Αστέ­ρας θα κοντρα­ρι­στεί στην Τρί­πο­λη (16:00) με τον Ολυ­μπια­κό, τον οποίο στη συνέ­χεια περι­μέ­νει το ταξί­δι στην Πόλη για το ματς με τη Φενέρ­μπα­χτσέ, για τη 2η αγω­νι­στι­κή των ομί­λων του Europa League. Την ίδια ώρα, ο Πανα­θη­ναϊ­κός φιλο­δο­ξεί να κλεί­σει τις πλη­γές που του άνοι­ξαν οι δυο σερί εκτός έδρας ήττες (αμφό­τε­ρες με σκορ 1–0 από ΠΑΣ και Άρη), ωστό­σο ο… από­λυ­τος και πρω­το­πό­ρος Βόλος μόνο αμα­χη­τί δε θα παρα­δο­θεί. Στο άλλο παι­χνί­δι της ημέ­ρας, η Λαμία θα ανα­ζη­τή­σει τους πρώ­τους φετι­νούς βαθ­μούς καθώς υπο­δέ­χε­ται τον αξιό­μα­χο Παναιτωλικό.

Τη Δευ­τέ­ρα (27/9), ο ΠΑΣ Γιάν­νι­να φιλο­ξε­νεί τον ΟΦΗ θέλο­ντας να πιστο­ποι­ή­σει το εξαι­ρε­τι­κό του ξεκί­νη­μα ενώ ο Απόλ­λων Σμύρ­νης, με τον Τζιαν­λού­κα Φέστα στον πάγκο, θα προ­σπα­θή­σει να ξεκολ­λή­σει από το μηδέν (0) καθώς υπο­δέ­χε­ται τον δυσκο­λο­κα­τά­βλη­το Ιωνι­κό. Μετά την απο­μά­κρυν­ση του Άνχελ Λόπεθ και με τον Γιώρ­γο Παρά­σχο σε ακό­μη μία παρου­σία τους στα «σαλό­νια» του ελλη­νι­κού ποδο­σφαί­ρου, ο Ατρό­μη­τος ευελ­πι­στεί να βγά­λει αντί­δρα­ση καθώς περι­μέ­νει στο Περι­στέ­ρι τον ταλαι­πω­ρη­μέ­νο από απου­σί­ες, Άρη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League:

Κυρια­κή 26 Σεπτεμ­βρί­ου 2021

16:00 «Θεό­δω­ρος Κολο­κο­τρώ­νης», Αστέ­ρας Τρί­πο­λης — Ολυμπιακός
16:00 «Από­στο­λος Νικο­λα­ΐ­δης», Πανα­θη­ναϊ­κός — ΝΠΣ Βόλος
18:15 «Αθα­νά­σιος Διά­κος», Λαμία — Παναιτωλικός
20:30 Γήπε­δο Τού­μπας, ΠΑΟΚ — ΑΕΚ

Δευ­τέ­ρα 27 Σεπτεμ­βρί­ου 2021

17:15 Εθνι­κό Στά­διο Ιωαν­νί­νων «Οι Ζωσι­μά­δες», ΠΑΣ Γιάν­νι­να — ΟΦΗ
19:30 «Γεώρ­γιος Καμά­ρας», Απόλ­λων Σμύρ­νης — Ιωνικός
19:30 Δημο­τι­κό Στά­διο Περι­στε­ρί­ου, Ατρό­μη­τος — Άρης

Ν. Μπε­λο­γιάν­νης Ν. Πλου­μπί­δης – Στο σπί­τι των ηρώων

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο