Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Ν. Σοφιανός: Στις 8 και στις 15 Οκτώβρη πρέπει να συγκρουστούν οι δύο διαφορετικές πολιτικές για τον Δήμο της Αθήνας (VIDEO)

Στην ανά­γκη στις 8 και στις 15 Οκτώ­βρη (δεύ­τε­ρος γύρος) να συγκρου­στούν στην Αθή­να οι δύο δια­φο­ρε­τι­κές πολι­τι­κές που υπάρ­χουν, ανα­φέρ­θη­κε ο Νίκος Σοφια­νός, υπο­ψή­φιος δήμαρ­χος Αθή­νας με τη «Λαϊ­κή Συσπεί­ρω­ση» και μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, μιλώ­ντας στον τηλε­ο­πτι­κό σταθ­μό «ΑΝΤ1».

«Έχου­με δημιουρ­γή­σει ένα συνε­κτι­κό πρό­γραμ­μα, ένα συνε­κτι­κό πλαί­σιο παρέμ­βα­σης στην Αθή­να», το οποίο συγκρού­ε­ται με την πολι­τι­κή της διοί­κη­σης Μπα­κο­γιάν­νη, «για­τί ο Δήμος της Αθή­νας είναι των Αθη­ναί­ων, όχι των ξενο­δό­χων, της βρα­χυ­χρό­νιας μίσθω­σης, των εργο­λά­βων και των εται­ρειών με τις οποί­ες δου­λεύ­ει ο κ. Μπα­κο­γιάν­νης», είπε ο Ν. Σοφιανός.

«Ήταν μαζί τέσ­σε­ρα χρό­νια με τον Μπα­κο­γιάν­νη οι συν­δυα­σμοί του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ. Τα ψήφι­σαν όλα», καθώς «ο κ. Μπα­κο­γιάν­νης δεν είχε πλειο­ψη­φία», σημεί­ω­σε, εξη­γώ­ντας πως ψήφι­σαν μαζί τον Μεγά­λο Περί­πα­το, τις ανα­πλά­σεις, την Αθή­να — του­ρι­στι­κό προ­ϊ­όν, τους χώρους επο­πτευό­με­νης χρή­σης που έχουν μετα­τρέ­ψει την Αθή­να σε πιά­τσα ναρκωτικών.

Ανα­φέρ­θη­κε ακό­μη στις εξε­λί­ξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, υπο­γραμ­μί­ζο­ντας: «Ένας κόσμος που βρί­σκε­ται στον ΣΥΡΙΖΑ, και που οι εξε­λί­ξεις αυτές ήταν η στα­γό­να που βγή­κε από το ποτή­ρι, να κατα­λά­βει ότι είναι μια πορεία ενσω­μά­τω­σης. Μια πορεία που ο ΣΥΡΙΖΑ μετα­τρά­πη­κε σε κομ­μά­τι, σε κόμ­μα του αστι­κού πολι­τι­κού συστή­μα­τος. Αυτός ο κόσμος πρέ­πει να είναι αλλού. Πρέ­πει να είναι μαζί μας. Άσχε­τα αν συμ­φω­νού­με σε όλα. άσχε­τα αν δια­φω­νού­με σε αρκε­τά. Πρέ­πει να δώσου­με τώρα τη μάχη».

Πηγή: 902.gr

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο