Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Ξύδι για τους… λαντζέρηδες

Εστα­ξαν χολή τα διά­φο­ρα παπα­γα­λά­κια του ευρω­α­τλα­ντι­σμού, μεγα­λο­δη­μο­σιο­γρά­φοι και αρθρο­γρά­φοι των συγκρο­τη­μά­των του Τύπου, για τις παλαι­στι­νια­κές σημαί­ες που ανέ­μι­ζαν κάτω από την εξέ­δρα των πρω­το­χρο­νιά­τι­κων εκδη­λώ­σε­ων του δήμου Αθή­νας, στο Σύνταγμα.

Ενας από αυτούς τις απο­κά­λε­σε «σημαί­ες της Χαμάς» και ένας άλλος χαρα­κτή­ρι­σε «οπα­δούς της Χαμάς» αυτούς που τις κρα­τού­σαν, κατη­γο­ρώ­ντας τους ότι «μαγά­ρι­σαν τη γιορτή».

Το πρό­βλη­μά τους βέβαια δεν είναι οι σημαί­ες, αλλά η αλλη­λεγ­γύη εκα­τομ­μυ­ρί­ων ανθρώ­πων στην Ελλά­δα και σε όλο τον κόσμο προς τον Παλαι­στι­νια­κό λαό, που «βγά­ζει τη γλώσ­σα» στο Ισρα­ήλ και τους συμ­μά­χους του και παλεύ­ει με πεί­σμα όλα αυτά τα χρό­νια για να έχει πατρί­δα, ενά­ντια στα εγκλή­μα­τα και την κατοχή.

Και όχι μόνο αυτό: Τους «πατά­ει τον κάλο» το γεγο­νός ότι, παρά και τη δική τους άοκνη προ­σπά­θεια, η ισραη­λι­νή προ­πα­γάν­δα του πολέ­μου «βρί­σκει τοί­χο» και δεν πεί­θει πλέ­ον ούτε εκεί­νους που στις αρχές την κατά­πι­ναν αμά­ση­τη. Δεν πειράζει…

Για τους «λαν­τζέ­ρη­δες» της αμε­ρι­κα­νο-ισραη­λι­νής πρε­σβεί­ας υπάρ­χει μπό­λι­κο ξίδι.

Πηγή: 902.gr

Να ακου­στεί μέχρι τη Γάζα: ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ

 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο