Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

ΟΑΣΑ: Περαιτέρω μείωση δρομολογίων στα Μέσα Μεταφοράς

Σε περαι­τέ­ρω μεί­ω­ση της συχνό­τη­τας των δρο­μο­λο­γί­ων του προ­χω­ρά ο ΟΑΣΑ μετά και την εφαρ­μο­γή των αυστη­ρό­τε­ρων μέτρων περιο­ρι­σμού της κυκλο­φο­ρί­ας από την κυβέρ­νη­ση για την αντι­με­τώ­πι­ση του κορο­νοϊ­ού στη χώρα μας.

Με δεδο­μέ­νο και τη μεί­ω­ση της επι­βα­τι­κής κίνη­σης, η οποία πλέ­ον αγγί­ζει το 80%, τα δρο­μο­λό­για εκτε­λού­νται πλέ­ον με πρό­γραμ­μα ακό­μη πιο περιο­ρι­σμέ­νο και από αυτό του 15 Αύγου­στου. Ειδι­κό­τε­ρα, κατά τις περιό­δους αιχ­μής από έναρ­ξη βάρ­διας έως τις 10.00, και από τις 15.00 έως τις 18.00, τα δρο­μο­λό­για θα διε­ξά­γο­νται κανο­νι­κά, βάσει του ειδι­κού προ­γράμ­μα­τος που έχει τεθεί σε εφαρ­μο­γή από την προη­γού­με­νη εβδο­μά­δα (16 Μαρ­τί­ου). Για τις υπό­λοι­πες περιό­δους, από 10.00 έως 15.00 και από 18.00 έως το τέλος της βάρ­διας, θα ισχύ­σει από 24/3/2020 νέο τρο­πο­ποι­η­μέ­νο πρό­γραμ­μα προ­σαρ­μο­σμέ­νο στη νέα ζήτη­ση, με δρο­μο­λό­για μειω­μέ­να έως 50%.

Το επι­βα­τι­κό κοι­νό μπο­ρεί να ενη­με­ρώ­νε­ται για το ειδι­κό ημε­ρή­σιο πρό­γραμ­μα εκτέ­λε­σης δρο­μο­λο­γί­ων για κάθε γραμ­μή από την εφαρ­μο­γή OASA Telematics, τις ιστο­σε­λί­δες της τηλε­μα­τι­κής (http://telematics.oasa.gr/) και της ΣΤΑΣΥ (http://stasy.gr/), καθώς και από το πλη­ρο­φο­ρια­κό κέντρο 11185.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο