Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Πειραιάς: Ανεπιθύμητο το αεροπλανοφόρο «G.W.Βush» — Μεγάλη συγκέντρωση τώρα στην Πλ. Κοραή

Ανε­πι­θύ­μη­το στον Πει­ραιά το αμε­ρι­κα­νι­κό αερο­πλα­νο­φό­ρο… Να στα­μα­τή­σει τώρα η συμ­με­το­χή της χώρας μας στους ιμπε­ρια­λι­στι­κούς σχε­δια­σμούς», ανα­γρά­φει το κεντρι­κό πανό του συλ­λα­λη­τη­ρί­ου που διορ­γα­νώ­νει αυτή την ώρα η ΤΕ Πει­ραιά του ΚΚΕ, ενά­ντια στον ελλι­με­νι­σμό του «G. Bush» στην περιοχή.

Μέλη και φίλοι του ΚΚΕ και της ΚΝΕ έχουν συγκε­ντρω­θεί με σημαί­ες και πανό, φωνά­ζο­ντας αντι­ι­μπε­ρια­λι­στι­κά συν­θή­μα­τα ενά­ντια στην επι­κίν­δυ­νη εμπλο­κή που μετα­τρέ­πει τη χώρα μας σε απέ­ρα­ντη βάση και στό­χο, όπως «ούτε γη, ούτε νερό στους φονιά­δες των λαών».

Ομι­λία απευ­θύ­νει αυτή την ώρα ο Νίκος Αμπα­τιέ­λος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, Γραμ­μα­τέ­ας του ΚΣ της ΚΝΕ και υπο­ψή­φιος στην Α’ Πειραιά.

Παρευ­ρί­σκο­νται τα μέλη του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Γιώρ­γος Μαρί­νος, Μάκης Παπα­δό­που­λος και Θοδω­ρής Χιώ­νης. Επί­σης, παρευ­ρί­σκο­νται η Δια­μά­ντω Μανω­λά­κου, μέλος της ΚΕ, βου­λευ­τής και εκ νέου υπο­ψή­φια στην Β’ Πει­ραιά, ο Χρή­στος Κατσώ­της, μέλος της ΚΕ και βου­λευ­τής, ο Κώστας Παπα­δά­κης, μέλος της ΚΕ και ευρω­βου­λευ­τής άλλοι υπο­ψή­φιοι με το ΚΚΕ στην Α’ και Β’ Πειραιά.

Πει­ραιάς: Συλ­λα­λη­τή­ριο το Σάβ­βα­το 4/2 ενά­ντια στην παρου­σία του αερο­πλα­νο­φό­ρου «George W. Bush»

«Ναι, αλλά ο Στά­λιν…», του Νίκου Μόττα

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο