Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Πληρωμένες απαντήσεις πήρε η Ζωή Κωνσταντοπούλου από τα θύματά της — Αποκάλυψαν όλα τα ψέματα και την υποκρισία της

Πλη­ρω­μέ­νες απα­ντή­σεις πήρε η Ζωή Κων­στα­ντο­πού­λου από τα θύμα­τα των εκκα­θα­ρί­σε­ων της προ­κει­μέ­νου να βάλει σε εκλό­γι­μες θέσεις (σε περί­πτω­ση που το κόμ­μα της Πλεύ­ση Ελευ­θε­ρί­ας μπει στη Βουλή) .

Όχι ότι χρεια­ζό­ταν η σημε­ρι­νή συνέ­ντευ­ξη Τύπων των θυμά­των της για να ανα­δει­χθεί η υπο­κρι­σία της, η έλλει­ψη σεβα­σμού της ετυ­μη­γο­ρί­ας των ψηφο­φό­ρων και ο αυταρ­χι­κός τρό­πος διοί­κη­σης του κόμ­μα­τός της (ούσα ιδιοκτήτρια).

Οι «κομ­μέ­νες» έδω­σαν σήμε­ρα συνέ­ντευ­ξη Τύπου και απά­ντη­σαν σε έναν προς έναν τους ισχυ­ρι­σμούς της και του κολ­λη­τού της «δοτού» προ­έ­δρου του ΣΕΗ Σπύ­ρου Μπι­μπί­λα (ο οποί­ος, ειρή­σθω εν παρό­δω, έχει «ράψει κοστού­μι» βου­λευ­τή. Όπως είπε προ­χτές στον ΑΝΤ1 έχει ψάξει ήδη και δεν υπάρ­χει ασυμ­βί­βα­στο να είναι και βου­λευ­τής και πρό­ε­δρος του ΣΕΗ και να παί­ζει στο θέα­τρο. Πριν βγει το έψαξε!!!)

Τι είπαν οι «κομ­μέ­νες»;

1. 15 πρω­τεύ­σα­ντες γυναί­κες αντι­κα­τα­στά­θη­καν από άνδρες. Μάλι­στα η κα Κων­στα­ντο­πού­λου που παρου­σιά­ζε­ται ως θύμα επί­θε­σης για­τί είναι γυναί­κα, «απο­κε­φά­λι­σε» δεκα­πέ­ντε γυναί­κες για να βάλει στη θέση τους άνδρες!!! Δεν εκπλήσ­σει.. Η υπο­κρι­σία της απύθ­με­νη και τα ψέμα­τά της ασύστολα

Άλλα­ξε μετά τις εκλογές: 

2. Τον πρώ­το σε σταυ­ρό στις 29/59 (49%) στο σύνο­λο των εκλο­γι­κών περι­φε­ρειών της χώρας

3. Τον πρώ­το σε σταυ­ρούς στις 8/10 (80%) στις μεγά­λες περι­φέ­ρειες (Αθή­να-Πει­ραιάς-Θεσ­σα­λο­νί­κη) όπου υπο­λό­γι­ζε σίγου­ρη έδρα. Σε αυτές τις οκτώ θέσεις έβα­λε, μετα­ξύ άλλων, τον σύντρο­φό της . Καρα­να­στά­ση ‑ο οποί­ος στις προη­γού­με­νες εκλο­γές δεν ήταν υπο­ψή­φιος-τον κολ­λη­τό της Σπύ­ρο Μπι­μπί­λα, τον γυμνα­στή της κ. Ζαχα­ρό­που­λο κλπ

4. Η Πλεύ­ση Ελευ­θε­ρί­ας σε 37/59 εκλο­γι­κές περι­φέ­ρειες (63%) κατέ­βα­σε μετά βίας 1 υπο­ψή­φιο (ένδεια στελεχών)

Μάλι­στα οι «κομ­μέ­νοι» της Πλεύ­σης Ελευ­θε­ρί­ας μοί­ρα­σαν και χαρ­τιά στα οποία παρου­σιά­ζο­νται «ψευ­δείς» και «ανα­κρι­βείς» ισχυ­ρι­σμοί της Ζωής Κων­στα­ντο­πού­λου και του Σπύ­ρου Μπι­μπί­λα, στους οποί­ους μάλι­στα απα­ντούν όπως απα­ντούν και στις απειλές:

Ισχυρισμοί Ζωής Κωνσταντοπούλου και απαντήσεις υποψηφίων:

Υπήρ­ξε ενη­μέ­ρω­ση σε όλους τους υπο­ψη­φί­ους οι οποί­οι ήταν σύμ­φω­νοι. — Ζητά­με απο­δει­κτι­κά στοι­χεία για επα­λή­θευ­ση του ισχυρισμού.

Τα άτο­μα που απο­χώ­ρη­σαν δεν ήταν γνω­στά στην Πλεύ­ση Ελευ­θε­ρί­ας. — Να ανα­φερ­θούν ονο­μα­στι­κά ποια άτο­μα δεν ήταν γνω­στά. Ανα­φο­ρά παρα­δείγ­μα­τος: η κυρία Πολυ­χρο­νο­πού­λου ήταν υπο­ψή­φια στις εκλο­γές το 2019 στον ίδιο νομό (Βοιω­τί­ας) και ούσα πρώ­τη και τότε σε σταυρούς.

Όλοι οι υπο­ψή­φιοι ρωτή­θη­καν αν θέλουν να είναι ξανά υπο­ψή­φιοι. — Δεν ρωτή­θη­καν οι υπο­ψή­φιοι εάν θέλουν να είναι ξανά υπο­ψή­φιοι. Έγι­νε απλή υπεν­θύ­μι­ση για την επι­βε­βαί­ω­ση και επι­κύ­ρω­ση της συμμετοχής.

Η μία υπο­ψή­φια δεν εμφα­νί­στη­κε ποτέ, η άλλη ήταν στο Ντου­μπάι. — Ουδέ­πο­τε κανείς από εμάς έχει βρε­θεί στο Ντουμπάι.

Θα φρο­ντί­σω να υπάρ­ξουν νομι­κές ενέρ­γειες. — Είναι κάποια μορ­φή απει­λής προς το πρό­σω­πό μας;

Οι υπο­ψή­φιοι υπέ­γρα­ψαν όσα είχα εξαγ­γεί­λει για να είναι υπο­ψή­φιοι. — Δεν έχου­με υπο­γρά­ψει τίπο­τα. Ζητά­με παρου­σί­α­ση εννο­ού­με­νων εγγράφων.

Όσοι απο­χώ­ρη­σαν είναι πρό­θυ­μοι σε δυνά­μεις του συστή­μα­τος για να χτυ­πή­σουν εκεί­νη. — Ζητά­με απο­δει­κτι­κά στοιχεία.

Ισχυρισμοί Σπύρου Μπιμπίλα και απαντήσεις υποψηφίων:

Ομο­λο­γεί ότι έχει τοπο­θε­τη­θεί πρώ­τος στη λίστα σε άλλη εκλο­γι­κή περι­φέ­ρεια, την οποία δεν μπο­ρεί να απο­κα­λύ­ψει διό­τι εκεί­νη την ημέ­ρα θα έβγαι­ναν τα νέα ψηφο­δέλ­τια και στη συνέ­χεια, σε ερώ­τη­ση δημο­σιο­γρά­φου απα­ντά χάνο­ντας την ψυχραι­μία του ότι δεν τρώ­ει κανέ­ναν. Ο δημο­σιο­γρά­φος του ανα­φέ­ρει ότι είθι­σται να σεβό­μα­στε την ετυ­μη­γο­ρία του κόσμου και η απά­ντη­σή του είναι ότι δεν θα εξε­τά­σει αυτό το γεγο­νός τώρα. — Υπάρ­χει επι­λε­κτι­κή επι­κοι­νω­νία με συγκεκριμένα/ευνοημένα άτο­μα; Φαί­νε­ται ξεκά­θα­ρα ότι δεν υπάρ­χει πραγ­μα­τι­κό ενδια­φέ­ρον για την ετυ­μη­γο­ρία του λαού. Ακυ­ρώ­νε­ται η δημο­κρα­τι­κή δια­δι­κα­σία του εκλέγειν.

Μπή­καν άτο­μα για να βοη­θή­σουν την Πλεύ­ση Ελευ­θε­ρί­ας και δεν ήταν πριν στην Πλεύ­ση Ελευ­θε­ρί­ας. - Ανα­φο­ρά παρα­δείγ­μα­τος: Η κυρία Πολυ­χρο­νο­πού­λου ήταν υπο­ψή­φια στις εκλο­γές το 2019 στον ίδιο νομό (Βοιω­τί­ας) και ούσα πρώ­τη και τότε σε σταυρούς.

Οι κυρί­ες που έφυ­γαν ήταν πρώ­τες λόγω αλφα­βη­τι­κής σει­ράς. — Ανα­φο­ρά παρα­δείγ­μα­τος: Η κυρία Πολυ­χρο­νο­πού­λου ήταν δεύ­τε­ρη στο ψηφο­δέλ­τιο των εκλο­γών της 21ης Μαΐ­ου κατά αλφα­βη­τι­κή σειρά.

Σε ερώ­τη­ση δημο­σιο­γρά­φου για το πότε πρό­λα­βε η Ζωή Κων­στα­ντο­πού­λου σε δύο εβδο­μά­δες ότι τα άτο­μα είναι έμπι­στα, ο κ. Μπι­μπί­λας απα­ντά­ει ότι το κατά­λα­βε μετά τις αντι­δρά­σεις που δημιουρ­γή­θη­καν. — Εννο­εί ο κ. Μπι­μπί­λας ότι δοκι­μά­ζε­ται ο έμπι­στος χαρα­κτή­ρας ενός ανθρώ­που με την υπο­τί­μη­σή του; Με ποιον τρό­πο συγκρο­τή­θη­κε το κίνη­μα, όταν τα στε­λέ­χη του δεν επι­λέ­χτη­καν με σοβα­ρά κρι­τή­ρια αλλά στά­θη­κε εμπό­διο η αδυ­να­μία χρόνου;

Η ενη­μέ­ρω­ση για την αλλα­γή στα ψηφο­δέλ­τια δεν ήταν σε μία μία συγκε­κρι­μέ­να από εμάς; — Ομο­λο­γία ότι δεν υπήρ­ξε ενημέρωση.

Η Ζωή όπως της επι­τρέ­πει ο νόμος θέλη­σε να κάνει μια ομά­δα συμπα­γή, απο­τε­λού­με­νη από άτο­μα που βρί­σκο­νται στο κόμ­μα εδώ και 8 χρό­νια. — Από­δει­ξη ότι έτσι και αλλιώς ήθε­λε να βάλει τα δικά της άτομα.

Ανα­φέ­ρει ως κύρια ονό­μα­τα τον εαυ­τό του, τον Ζαχα­ρό­που­λο και τον Καρα­να­στά­ση. Τα υπό­λοι­πα ονό­μα­τα δεν μπο­ρεί να τα θυμη­θεί. — Δεν είναι τυχαία η ανα­φο­ρά των συγκε­κρι­μέ­νων ονομάτων.

Τονί­ζει ότι τα παρα­πά­νω άτο­μα είναι 8 χρό­νια και πάνω μέλη, ενώ οι άλλοι μπή­καν 15 ημέ­ρες πριν για να βοη­θή­σουν με σκο­πό να μπει η Ζωή στη Βου­λή. — Ανα­φο­ρά παρα­δείγ­μα­τος: Η κυρία Πολυ­χρο­νο­πού­λου ήταν υπο­ψή­φια στις εκλο­γές το 2019 στον ίδιο νομό (Βοιω­τί­ας) και ούσα πρώ­τη και τότε σε σταυ­ρούς δεν μπή­κε τελευ­ταία στιγ­μή για να βοη­θή­σει το κόμ­μα. Οδη­γού­μα­στε στο συμπέ­ρα­σμα ότι τα άτο­μα που απο­χώ­ρη­σαν είχαν ούτως ή άλλως ημε­ρο­μη­νία λήξης, κάτι το οποίο κανείς τους δεν γνώ­ρι­ζε και αν γνώ­ρι­ζε δεν είναι δυνα­τόν να ήταν σύμφωνος.

Όλοι συμ­φώ­νη­σαν να γίνει η δια­δι­κα­σία με λίστα. — Ζητά­με απο­δει­κτι­κά στοιχεία.

Επι­πλέ­ον, τα θύμα­τα της Ζ. κων­στα­ντο­πού­λου αναφέρουν:

«Η χυδαία επι­χεί­ρη­ση λασπο­λό­γη­σης και συκο­φά­ντη­σης της Ζωής Κων­στα­ντο­πού­λου και της Πλεύ­σης Ελευ­θε­ρί­ας από το καθε­στώς και τα τσι­ρά­κια του απέ­τυ­χε. Οι πολί­τες κατά­λα­βαν τον βρώ­μι­κο πόλε­μο και στη­ρί­ζουν το κίνη­μα της Ελπί­δας». (ανάρ­τη­ση της σελί­δας Πλεύ­ση Ελευ­θε­ρί­ας Χαϊ­δα­ρί­ου στο Facebook 17.06.2023). — Ξεκά­θα­ρη στο­χο­ποί­η­ση απο­χω­ρή­σα­ντων με χυδαί­ους και ανα­λη­θείς χαρα­κτη­ρι­σμούς όπως οι παραπάνω.

Η κυρία Κων­στα­ντο­πού­λου σε συνέ­ντευ­ξή της στην κυρία Κοσιώ­νη με θέμα το δημο­ψή­φι­σμα του 2015 προ­έ­βη σε προ­σω­πι­κή επί­θε­ση προς το πρό­σω­πο της δεύ­τε­ρης, κατα­κρί­νο­ντας εμμέ­σως πλην σαφώς την επι­κρά­τη­ση της οικο­γε­νειο­κρα­τί­ας στο κόμ­μα της ΝΔ. (εκπο­μπή με τη Σ. Κοσιώ­νη 2015). — Παρα­τη­ρού­με ότι με τις συγκε­κρι­μέ­νες αλλα­γές στα ψηφο­δέλ­τια, πράτ­τει ακρι­βώς με τον ίδιο τρό­πο, τον οποίο κατη­γο­ρού­σε στο παρελθόν.

Υπό­νοιες για εξα­γο­ρά εμφα­νί­ζο­νται και από τον Νίκο Κων­στα­ντό­που­λο με τη χρή­ση εκφρά­σε­ων, όπως ενορ­χη­στρω­μέ­νη, χυδαία και αδί­στα­κτη επί­θε­ση ενα­ντί­ον της Πλεύ­σης Ελευ­θε­ρί­ας της Ζωής Κων­στα­ντο­πού­λου και αλλο­τριώ­σεις του επαγ­γελ­μα­τι­σμού της πολι­τι­κής και λου­φία και λου­φέ­δες εξου­σία. (ανάρ­τη­ση στην προ­σω­πι­κή σελί­δα της Ζ.Κ. στο Facebook 16.06.2023). - Η ομά­δα ζητά την παρά­θε­ση απο­δει­κτι­κών στοιχείων.

Η κάλ­πες είναι κοντά πλέ­ον. Της Ζωής Κων­στα­ντο­πού­λου της αξί­ζει να τις βρει άδειες και για τις πρα­κτι­κές της , τα ψέμα­τα και την υποκρισία…

Βλα­ντί­μιρ Μαγια­κόφ­σκι: «Ωδή στην Επανάσταση»

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο