Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Στις 24 Απριλίου ενδέχεται να ανακοινωθεί το Καλάθι του Πάσχα

Λίγες ημέ­ρες πριν από το Πάσχα ανα­μέ­νε­ται να δια­τε­θεί στην αγο­ρά το “Καλά­θι του Πάσχα”, όπως δήλω­σε ο υπουρ­γός Ανά­πτυ­ξης Κώστας Σκρέ­κας μιλώ­ντας στον τηλε­ο­πτι­κό σταθ­μό Open.

Πιθα­νή ημε­ρο­μη­νία θεω­ρεί­ται η Τετάρ­τη 24 Απρι­λί­ου, αλλά αυτό θα επι­βε­βαιω­θεί με υπουρ­γι­κή από­φα­ση. Μάλι­στα, ενδέ­χε­ται να μην υπάρ­χει και καμία αλλα­γή στο καλά­θι του Πάσχα, που πέρυ­σι περιεί­χε αρνί, κατσί­κι, τσου­ρέ­κια, αλλά και σοκο­λα­τέ­νια αυγά.

Στο μετα­ξύ, ο υπουρ­γός δεν απέ­κλει­σε να υπάρ­ξει και φέτος “Καλά­θι Νονών”. Είπε όμως ότι «πρώ­τα θα μιλή­σου­με με την αγο­ρά», για να δια­πι­στω­θεί η δυνα­μι­κή ενός τέτοιου μέτρου.

Ερω­τη­θείς για την εφαρ­μο­γή των μέτρων κατά της ακρί­βειας και τις παρα­πλα­νη­τι­κές εκπτώ­σεις σημεί­ω­σε πως, «οι δρα­στι­κές παρεμ­βά­σεις μας στην αγο­ρά και η συνέ­χι­ση των εντα­τι­κών ελέγ­χων αρχί­ζουν να έχουν απο­τε­λέ­σμα­τα προς όφε­λος όλων των νοικοκυριών».

Ακό­μη σημεί­ω­σε ότι τις επό­με­νες ημέ­ρες ανα­βαθ­μί­ζε­ται και η πλατ­φόρ­μα e‑katanalotis, «ένα ισχυ­ρό εργα­λείο που ενδυ­να­μώ­νει τον κατα­να­λω­τή ώστε να αγο­ρά­ζει φθη­νό­τε­ρα τα προ­ϊ­ό­ντα που θέλει από τα κατα­στή­μα­τα κοντά στο σπί­τι του».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο