Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Συλλαλητήριο αύριο στο Σύνταγμα ενάντια στο νομοσχέδιο-έκτρωμα και την εγκληματική πολιτική

Σε συλ­λα­λη­τή­ριο την Παρα­σκευή 15 Σεπτέμ­βρη στις 7.30 μ.μ., στην Αθή­να, στο Σύνταγ­μα, ενά­ντια στο νομο­σχέ­διο-έκτρω­μα για τα Εργα­σια­κά και την εγκλη­μα­τι­κή πολι­τι­κή, προ­χω­ρούν Ομο­σπον­δί­ες, Εργα­τι­κά Κέντρα, Σωμα­τεία και μαζι­κοί φορείς, καλώ­ντας σε μαζι­κή συμμετοχή.

«Ή τα κέρ­δη τους ή οι ζωές μας», σημειώ­νουν στο κάλε­σμά τους.

Η από­φα­ση για την πραγ­μα­το­ποί­η­ση του συλ­λα­λη­τη­ρί­ου πάρ­θη­κε στη μεγά­λη σύσκε­ψη Εργα­τι­κών Κέντρων, Ομο­σπον­διών και Συν­δι­κά­των που έγι­νε το από­γευ­μα της Πέμ­πτης 14 Σεπτέμ­βρη στο θέα­τρο του Πολυ­χώ­ρου των Λιπα­σμά­των στη Δραπετσώνα.

Οι προ­συ­γκε­ντρώ­σεις για το συλ­λα­λη­τή­ριο των Εργα­τι­κών Κέντρων, Ομο­σπον­διών και Συν­δι­κά­των στις 15 Σεπτέμ­βρη στις 19.30 στο Σύνταγ­μα έχουν ορι­στεί στις 18.45 σε Παλαιά Βου­λή, Ομό­νοια και Προπύλαια.

Το συλ­λα­λη­τή­ριο στο Σύνταγ­μα, στη­ρί­ζει το Εργα­το­ϋ­παλ­λη­λι­κό Κέντρο Αθή­νας (ΕΚΑ).

Κάλε­σμα μαζι­κής συμ­με­το­χής στο συλ­λα­λη­τή­ριο απευ­θύ­νουν η Ομο­σπον­δία Εργα­ζο­μέ­νων στο Φάρ­μα­κο, η Ομο­σπον­δία Εργα­ζο­μέ­νων στην Κλω­στο­ϋ­φα­ντουρ­γία — Ιμα­τι­σμό και Δέρ­μα (ΟΕΚΙΔΕ), η Πανελ­λή­νια Ομο­σπον­δία Εργα­ζο­μέ­νων στο Γάλα — Ποτά Τρό­φι­μα, η Ομο­σπον­δία Βιο­τε­χνι­κών Σωμα­τεί­ων Αττι­κής (ΟΒΣΑ).

Επί­σης καλούν τα ναυ­τερ­γα­τι­κά σωμα­τεία ΠΕΜΕΝ, «ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ», ΠΕΕΜΑΓΕΝ και ΠΕΠΡΝ. Ακό­μα καλεί το ΠΑΜΕ Τύπου και ΜΜΕ.

Πηγή: 902.gr

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο