Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

ΣΥΡΙΖΑ με «γεύση» Τζήμερου…

«Δυνα­τή» μετα­γρα­φή από την παρά­τα­ξη του γρα­φι­κού ακρο­δε­ξιού και αντι­κομ­μου­νι­στή Θ. Τζή­με­ρου πραγ­μα­το­ποί­η­σε ο Γιώρ­γος Ιωα­κει­μί­δης, υπο­ψή­φιος περι­φε­ρειάρ­χης Αττι­κής στη­ρι­ζό­με­νος από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Στο ψηφο­δέλ­τιό του για την ΠΕ Βόρειου Τομέα φιλο­ξε­νεί τον Διο­νύ­ση Βενιε­ρά­το, νυν περι­φε­ρεια­κό σύμ­βου­λο με την παρά­τα­ξη Τζή­με­ρου. Βέβαια, μια τέτοια εξέ­λι­ξη δεν απο­τε­λεί έκπλη­ξη, μετά τα «πάρε — δώσε» που έχουν ήδη σημειω­θεί ανά­με­σα στις παρα­τά­ξεις που στη­ρί­ζουν ΝΔ — ΣΥΡΙΖΑ — ΠΑΣΟΚ για την Περι­φέ­ρεια Αττι­κής, στο έδα­φος της κοι­νής στρα­τη­γι­κής τους.

Επι­βε­βαιώ­νει όμως ότι τα λεγό­με­να …«υπερ­κομ­μα­τι­κά» ψηφο­δέλ­τια, για τα οποία επαί­ρε­ται και ο Ιωα­κει­μί­δης, γίνο­νται και «κολυ­μπή­θρα», για να ξεπλέ­νο­νται κάθε λογής αντι­δρα­στι­κά στοιχεία.

Πάντως, χτες ο εν λόγω υπο­ψή­φιος του ΣΥΡΙΖΑ, πια, συμ­με­τεί­χε κανο­νι­κό­τα­τα ως περι­φε­ρεια­κός σύμ­βου­λος της παρά­τα­ξης Τζή­με­ρου στη συνε­δρί­α­ση του Περι­φε­ρεια­κού Συμ­βου­λί­ου Αττικής…

(Ανα­δη­μο­σί­ευ­ση από τον «Ριζο­σπά­στη»)

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο