Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Το γνωστό φασιστοειδές Τζήμερος «ξέρασε» πάλι τον άθλιο αντικομμουνιστικό εμετό στο Περιφερειακό Συμβούλιο

Τον συνη­θι­σμέ­νο αντι­κομ­μου­νι­στι­κό εμε­τό του ξέρα­σε και πάλι πριν από λίγο, κατά τη διάρ­κεια του Περι­φε­ρεια­κού Συμ­βου­λί­ου που συνε­δριά­ζει αυτή την ώρα, το γνω­στό φασι­στοει­δές Τζή­με­ρος. Όπως κάνει κάθε φορά, με την ανο­χή της διοί­κη­σης της Περι­φέ­ρειας και του προ­ε­δρεί­ου, σε μία άσχε­τη παρέμ­βα­ση, χρη­σι­μο­ποί­η­σε άθλιους χαρα­κτη­ρι­σμούς κατά των εκλεγ­μέ­νων της «Λαϊ­κής Συσπείρωσης».

Η αντί­δρα­ση του Γιάν­νη Πρω­τού­λη, μέλους του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και περι­φε­ρεια­κού συμ­βού­λου, ήταν άμε­ση. «Μπο­ρεί να θέλε­τε έναν γελω­το­ποιό αντι­κομ­μου­νι­στή σε ένα όργα­νο σαν το Περι­φε­ρεια­κό Συμ­βού­λιο να σας κάνει αυτήν τη δου­λειά. Όμως, δεν θα ανε­χτού­με ξανά έναν ναζί με κου­στού­μι, έναν φασί­στα με κου­στού­μι στο Περι­φε­ρεια­κό Συμ­βού­λιο, κάθε φορά να μας επι­τί­θε­ται με χαρα­κτη­ρι­σμούς». Και απευ­θυ­νό­με­νος στο προ­ε­δρείο και τη διοί­κη­ση της Περι­φέ­ρειας, ξεκα­θά­ρι­σε: «Πάρ­τε μέτρα. Δεν θα δεί­ξου­με καμία ανο­χή στον εμε­τι­κό αντι­κομ­μου­νι­σμό από τον συγκε­κρι­μέ­νο πολιτικάντη».

Στη συνέ­χεια, το φασι­στοει­δές Τζή­με­ρος κάλε­σε την Αστυ­νο­μία. Πριν από λίγα λεπτά, αστυ­νο­μι­κοί μπή­καν στην αίθου­σα του Περι­φε­ρεια­κού Συμ­βου­λί­ου και καθ’ υπό­δει­ξιν του Τζή­με­ρου έψα­χναν για να συλ­λά­βουν συμ­βού­λους! Μετά τις έντο­νες αντι­δρά­σεις περι­φε­ρεια­κών συμ­βού­λων απο­χώ­ρη­σαν αλλά επα­νήλ­θαν, με απο­τέ­λε­σμα να δια­κο­πεί η διαδικασία.

Η άθλια παρέμ­βα­ση Τζή­με­ρου έγι­νε μετά την τοπο­θέ­τη­ση του Γιάν­νη Πρω­τού­λη, στο δεύ­τε­ρο εκτός ημε­ρή­σιας διά­τα­ξης θέμα, ο οποί­ος είχε εκφρά­σει τη δια­φω­νία του στην παρά­τα­ση του ωρα­ρί­ου στο Αιγά­λεω τη μέρα που θα στο­λι­στεί το χρι­στου­γεν­νιά­τι­κο δέντρο από το δήμο. Συγκε­κρι­μέ­να, ο Γ. Πρω­τού­λης εξέ­φρα­σε τη δια­φω­νία του και γνω­στο­ποί­η­σε ότι ο Σύλ­λο­γος Εμπο­ρο­ϋ­παλ­λή­λων δια­φω­νεί με την παρά­τα­ση του ωρα­ρί­ου. «Δεν έχου­με το δικαί­ω­μα να απο­κλεί­σου­με εργα­ζό­με­νους με τις οικο­γέ­νειές τους να πάνε με τα παι­διά τους σε μια εορ­τα­στι­κή εκδή­λω­ση και να βαρά­νε σκο­πιά μέχρι τις 11 η ώρα στα μαγα­ζιά. Αυτές τις μέρες χιλιά­δες εμπο­ρο­ϋ­πάλ­λη­λοι δου­λεύ­ουν από το πρωί ως τη νύχτα. Δεν γίνε­ται κανέ­νας έλεγ­χος για κανέ­να ωρά­ριο. Ακό­μα κι αυτά τα απα­ρά­δε­κτα ωρά­ρια που ψηφί­στη­καν τα 10 χρό­νια της οικο­νο­μι­κής κρί­σης δεν τηρού­νται. Ως Περι­φε­ρεια­κό Συμ­βού­λιο υπάρ­χουν δικαιώ­μα­τα που δεν μπο­ρού­με να τα ακουμπήσουμε».

Πηγή: 902.gr

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο