Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Το ΜέΡΑ25 καταγγέλλει το MEGA για παραβίαση της εκλογικής νομοθεσίας

Για κατά­φω­ρη παρα­βί­α­ση της εκλο­γι­κής νομο­θε­σί­ας καταγ­γέλ­λει το ΜέΡΑ25 το τηλε­ο­πτι­κό κανά­λι MEGA με αφορ­μή τον απο­κλει­σμό του βου­λευ­τή Κλέ­ω­να Γρη­γο­ριά­δη από απο­ψι­νό τηλε­ο­πτι­κό πάνελ.

Όπως ανα­φέ­ρει στην ανα­κοί­νω­σή του, «το ΜέΡΑ25 — Συμ­μα­χία για τη Ρήξη θα εκπρο­σω­πού­ταν από­ψε σε προ­ε­κλο­γι­κό πάνελ του MEGA από τον Κλέ­ω­να Γρη­γο­ριά­δη, όπως είχε συμ­φω­νη­θεί με το κανά­λι. Μερι­κές ώρες πριν την εκπο­μπή, το κανά­λι επι­κοι­νώ­νη­σε με το ΜέΡΑ25 και ζήτη­σε άλλον εκπρό­σω­πο επει­δή, όπως ισχυ­ρί­στη­καν, εκπρό­σω­ποι άλλων κομ­μά­των δεν ήθε­λαν τον Κλέωνα!».

«Προ­φα­νώς», συνε­χί­ζει η ανα­κοί­νω­ση, «το ΜέΡΑ25 αρνή­θη­κε να συμ­μορ­φω­θεί στην εξορ­γι­στι­κή αυτή απαί­τη­ση. Όπως δεν δια­νο­ού­μα­στε να επι­λέ­ξου­με τους εκπρο­σώ­πους των πολι­τι­κών μας αντι­πά­λων, δεν θα επι­τρέ­ψου­με σε κανέ­ναν να επι­λέ­ξει τους δικούς μας εκπροσώπους».

Επι­πλέ­ον, το κόμ­μα του Γ. Βαρου­φά­κη σημειώ­νει πως «το MEGA δεν πτο­ή­θη­κε και προ­σέγ­γι­σε άλλους υπο­ψή­φιους του ΜέΡΑ25, προ­φα­νώς ελπί­ζο­ντας ότι θα πέσουν στην παγί­δα να δεχθούν να «αντι­κα­τα­στή­σουν» τον Κλέ­ω­να – κάτι που βέβαια δεν συνέ­βη. Τότε, στέ­λε­χος του κανα­λιού δήλω­σε ότι, αν επι­μέ­να­με να μας εκπρο­σω­πή­σει ο Κλέ­ων Γρη­γο­ριά­δης το πάνελ θα ακυ­ρω­νό­ταν. Τελι­κά, ούτε αυτό συνέ­βη. Το MEGA, χωρίς ίχνος σεβα­σμού της Εκλο­γι­κής Νομο­θε­σί­ας, μας ενη­μέ­ρω­σε ότι, απλά, θα αλλά­ξουν «τον χαρα­κτή­ρα της εκπο­μπής» ώστε να απο­φύ­γουν τις υπο­χρε­ώ­σεις που πηγά­ζουν από την εκλο­γι­κή νομο­θε­σία!» και καταλήγει:

«Το ΜέΡΑ25 — Συμ­μα­χία για τη Ρήξη καταγ­γέλ­λου­με το MEGA και δηλώ­νου­με ότι, μέχρι να απο­κα­τα­στα­θεί η νομι­μό­τη­τα, δεν θα εκπρο­σω­πεί­ται στα πάνελ του».

«Ναι, αλλά ο Στά­λιν…», του Νίκου Μόττα

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο