Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Τρεις φασίστες κάφροι και ο γραφικός ακροδεξιός «Ζορό» στο μπάρμπεκιου του μίσους

Γελοιο­ποι­ή­θη­καν οι κάφροι διορ­γα­νω­τές του πρό­στυ­χου ρατσι­στι­κού μπάρ­μπε­κιου. Τρεις και κού­κος ή καλύ­τε­ρα τρεις και ο γρα­φι­κός ακρο­δε­ξιός Ψωμιά­δης (περισ­σό­τε­ροι ήταν οι δημοσ­σιο­γρά­φοι από τους καφρο­φα­σί­στες). Ο κόσμος γύρι­σε την πλά­τη στα κτή­νη που θέλη­σαν με αυτό τον αισχρό τρό­πο να προ­κα­λέ­σουν ανθρώ­πους ξερι­ζω­μέ­νους και ταλαιπωρημένους.

Όπως ήταν ανα­με­νό­με­νο ο κόσμος γύρι­σε την πλά­τη στη σύνα­ξη του μίσους που διορ­γά­νω­σαν αρρω­στη­μέ­να μυα­λό, μολυ­σμέ­να με το δηλη­τή­ριο του ρατσι­σμού, μιμού­με­να αντί­στοι­χη πρό­στυ­χη ενέρ­γεια ισραη­λι­νών φασι­στών οι οποί­οι έκα­ναν ακρι­βώς το ίδιο τον Απρί­λιο 2017, έξω από φυλα­κή στην οποία εκα­το­ντά­δες κρα­τού­με­νοι Παλαι­στί­νιοι πραγ­μα­το­ποιού­σαν απερ­γία πεί­νας. Δεν είχα­με καμία αμφι­βο­λία πως όλα τα γου­ρού­νια (φασί­στες) την ίδια μού­ρη (μισαν­θρω­πι­σμό) έχουν.

Τέτοιες αντι­δρά­σεις και παρό­μοιες θα συνε­χί­σουν να είναι κατά­πτυ­στες από την ελλη­νι­κή κοινωνία.

Ο λαός μας, στη συντρι­πτι­κή του πλειο­ψη­φία, στέ­κε­ται αλλη­λέγ­γυος στους πρό­σφυ­γες και απο­μο­νώ­νει τέτοιες ενέρ­γειες που τυγ­χά­νουν υπερ­προ­βο­λής από τα ΜΜΕ, σε αντί­θε­ση με τις δρά­σεις αλληλεγγύης.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο