Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ: 53 οι νεκροί, τα 14 παιδιά (Σκληρές φωτό)

Ξεπέ­ρα­σαν τους 50 οι νεκροί Παλαι­στί­νιοι στην Λωρί­δα της Γάζας, την ώρα που η κυβέρ­νη­ση του κρά­τους — δολο­φό­νου του Ισρα­ήλ δηλώ­νει ότι δεν πρό­κει­ται να τερ­μα­τι­στεί σύντο­μα η επίθεση.

palestine

palestine47Το υπουρ­γείο Υγεί­ας της Λωρί­δας της Γάζας, ανα­κοί­νω­σε ότι οι νεκροί από τους βομ­βαρ­δι­σμούς, ανέρ­χο­νται στους 53, ανά­με­σά τους 14 παι­διά και τρεις γυναί­κες. Του­λά­χι­στον 320 έχουν τραυ­μα­τι­στεί. Το υπουρ­γείο Εσω­τε­ρι­κών του θύλα­κα ανα­κοί­νω­σε ότι οι ισραη­λι­νοί βομ­βαρ­δι­σμοί έχουν κατα­στρέ­ψει όλα τα αστυ­νο­μι­κά τμή­μα­τα της Λωρί­δας της Γάζας, όπως επί­σης, έχουν στο­χο­ποι­η­θεί και σπί­τια όπου μένουν αξιω­μα­τού­χοι της Χαμάς.

Από την πλευ­ρά του ο ισραη­λι­νός υπουρ­γός Άμυ­νας, Μπέ­νι Γκανζ δήλω­σε σήμε­ρα, ότι δεν έχει προ­βλε­φθεί ημε­ρο­μη­νία λήξης της επί­θε­σης στην Γάζα

«Οι IDF (σ.σ. οι ισραη­λι­νές ένο­πλες δυνά­μεις), θα συνε­χί­ζουν τα χτυ­πή­μα­τα και θα επι­βάλ­λουν από­λυ­τη σιω­πή στο διη­νε­κές», είπε από την πόλη Ασκε­λόν. «Στην Γάζα, κτί­ρια γκρε­μί­ζο­νται, εργο­στά­σια καταρ­ρέ­ουν, τού­νελ κατα­στρέ­φο­νται και διοι­κη­τές (σ.σ. της Χαμάς) δολο­φο­νού­νται» συμπλήρωσε.

palestine5

Ο εκπρό­σω­πος του ισραη­λι­νού στρα­τού Τζό­να­θαν Κορ­νί­κους, είπε ότι η επί­θε­ση θα εντα­θεί τις επό­με­νες ώρες, ενώ οι ανώ­τε­ροί του δεν έχουν καμία πλη­ρο­φο­ρία για πρό­θε­ση της Χαμάς να ζητή­σει ανα­κω­χή «και δεν νοιά­ζο­νται για κάτι τέτοιο» συμπλήρωσε.

Πηγή: 902.gr

Ακο­λου­θή­στε το Ατέ­χνως στο Google News, στο Facebook και στο Twitter

Ν. Μπε­λο­γιάν­νης Ν. Πλου­μπί­δης – Στο σπί­τι των ηρώων

 

 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο