Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

? Κάλεσμα της ΚΕ του ΚΚΕ για τις Ευρωεκλογές

Προ­ε­τοι­μά­ζου­με μια ακό­μα μεγά­λη εξόρ­μη­ση, σε συνέ­χεια του πετυ­χη­μέ­νου ανοίγ­μα­τος με το Κάλε­σμα για τις τοπι­κές — περι­φε­ρεια­κές εκλο­γές. Υψη­λούς στό­χους βάζουν οι Οργα­νώ­σεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ για τη δια­κί­νη­ση του «Ριζο­σπά­στη του Σαβ­βα­το­κύ­ρια­κου» στις 30–31 Μάρ­τη, που θα κυκλο­φο­ρή­σει με το Κάλε­σμα της ΚΕ του Κόμ­μα­τος για τις Ευρω­ε­κλο­γές του Μάη.

KKE logo

Με αυξη­μέ­να πλά­να και προ­ε­τοι­μά­ζο­ντας καλά τη μεγά­λη αυτή πανε­ξόρ­μη­ση, τα μέλη και οι φίλοι του Κόμ­μα­τος επι­διώ­κουν να είναι η δια­κί­νη­ση ακό­μα μεγα­λύ­τε­ρη από αυτή με το Κάλε­σμα της ΚΕ του ΚΚΕ για τις τοπι­κές και περι­φε­ρεια­κές εκλο­γές, στις 2–3 Μάρ­τη. Σημειώ­νε­ται ότι σε αυτή την εξόρ­μη­ση δια­κι­νή­θη­καν συνο­λι­κά 41.033 φύλ­λα σε όλη την Ελλά­δα (20.192 στην Αττι­κή και 20.841 στην υπό­λοι­πη χώρα).

Στον «Ριζο­σπά­στη» του Σαβ­βα­το­κύ­ρια­κου 30–31 Μάρτη!

Μπαί­νο­ντας πια στην τελι­κή ευθεία της πολ­λα­πλής εκλο­γι­κής μάχης, η αύξη­ση της κυκλο­φο­ρί­ας της εφη­με­ρί­δας μας απο­τε­λεί έναν από τους πιο σημα­ντι­κούς παρά­γο­ντες, για να φτά­σου­με σε περισ­σό­τε­ρους εργα­ζό­με­νους, για να είναι ακό­μα πιο πει­στι­κή η επι­χει­ρη­μα­το­λο­γία μας, με βάση τις εξελίξεις.

Όλοι στη μάχη, για να εξαντλήσουμε κάθε περιθώριο για μια ακόμα επιτυχημένη εξόρμηση!

του ΚΚΕ για τις Ευρωεκλογές

Επι­μέ­λεια  Ομά­δα ¡H.lV.S!

Επι­κοι­νω­νία — [ FaceBook |>1<|-|>2<| ] — Blog

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο