Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Στις εκλογές του Μάη για την Περιφέρεια Αττικής κάνε το βήμα! 🚩 Δυνάμωσε το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» που στηρίζεται από το ΚΚΕ.

Τετρα­σέ­λι­δο φυλ­λά­διο με το οποίο απευ­θύ­νει κάλε­σμα στο λαό της Αττι­κής να στη­ρί­ξει τη «Λαϊ­κή Συσπεί­ρω­ση» στην Περι­φέ­ρεια Αττι­κής, με επι­κε­φα­λής τον Γιάν­νη Πρω­τού­λη, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, κυκλο­φό­ρη­σε η ΚΟ Αττι­κής του Κόμ­μα­τος. Το φυλ­λά­διο, που κατα­λή­γει με το μήνυ­μα για ενί­σχυ­ση του ΚΚΕ παντού, στην Περι­φέ­ρεια, στους δήμους και τις ευρω­ε­κλο­γές, ανα­φέ­ρει αναλυτικά:

Στις εκλογές του Μάη για την Περιφέρεια Αττικής κάνε το βήμα!

Δυνάμωσε το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» που στηρίζεται από το ΚΚΕ.

Ένα είναι το πραγ­μα­τι­κό δίλημ­μα που τίθε­ται στο λαό:

Θα συνε­χί­σου­με στον ίδιο δρό­μο που απο­δε­δειγ­μέ­να φέρ­νει νέα δει­νά και κατα­στρο­φές ή θα αντε­πι­τε­θού­με μαζι­κά και δυνα­μι­κά για την υπε­ρά­σπι­ση των δικαιω­μά­των μας σήμε­ρα, για να ανοί­ξει ο δρό­μος για την ικα­νο­ποί­η­ση των σύγ­χρο­νων ανα­γκών μας;

Ολα τα βάσα­να που βιώ­νουν σήμε­ρα οι εργα­ζό­με­νοι, οι αυτο­α­πα­σχο­λού­με­νοι, οι άνερ­γοι, οι συντα­ξιού­χοι, τα ιδιαί­τε­ρα προ­βλή­μα­τα των νέων ανθρώ­πων έχουν τη ρίζα τους στο σάπιο εκμε­ταλ­λευ­τι­κό σύστη­μα, στην αντι­λαϊ­κή πολι­τι­κή της ΕΕ και των κυβερ­νή­σε­ων που εξει­δι­κεύ­ε­ται στην Περι­φέ­ρεια Αττι­κής και τους δήμους.

Οι εκλεγ­μέ­νοι με τη «Λαϊ­κή Συσπεί­ρω­ση» στο Περι­φε­ρεια­κό Συμ­βού­λιο Αττικής:

Εδρα­σαν ως πραγ­μα­τι­κή λαϊ­κή αντι­πο­λί­τευ­ση ενά­ντια στην κυβέρ­νη­ση και την περι­φε­ρεια­κή διοί­κη­ση. Βρέ­θη­καν στην πρώ­τη γραμ­μή του αγώ­να για το σύνο­λο των προ­βλη­μά­των που βιώ­νουν τα λαϊ­κά στρώ­μα­τα στο Λεκανοπέδιο.

Αγωνίστηκαν με άξονα τις εργατικές — λαϊκές ανάγκες

  • Για το δικαί­ω­μα στη μόνι­μη και στα­θε­ρή δουλειά.
  • Για να ληφθούν μέτρα προ­στα­σί­ας των ανέρ­γων και των οικο­γε­νειών τους.
  • Ενά­ντια στις τρα­γι­κές ελλεί­ψεις στις υπο­δο­μές Υγεί­ας, Παι­δεί­ας και Πρό­νοιας που υπο­χρε­ώ­νουν το λαό να βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη.
  • Για την προ­στα­σία των λαϊ­κών νοι­κο­κυ­ριών από τις κατα­σχέ­σεις και τους πλειστηριασμούς.
  • Για την αντι­πλημ­μυ­ρι­κή και αντι­πυ­ρι­κή θωρά­κι­ση των γει­το­νιών της Αττι­κής που πνί­γο­νται με την πρώ­τη βρο­χή και καί­γο­νται με τον πρώ­το καύ­σω­να. Η έλλει­ψη αυτών των υπο­δο­μών επι­βε­βαιώ­θη­κε με τον πλέ­ον τρα­γι­κό τρόπο.
  • Για να προ­στα­τευ­τούν οι ελεύ­θε­ροι χώροι και οι χώροι πρα­σί­νου, όπως το Πεδί­ον του Αρε­ως και το Πάρ­κο Τρί­τση, να εξα­σφα­λι­στεί η ελεύ­θε­ρη πρό­σβα­ση στις παραλίες.
  • Για να συντη­ρη­θούν οι υπάρ­χο­ντες και να δημιουρ­γη­θούν νέοι δημό­σιοι χώροι ανα­ψυ­χής και αθλη­τι­σμού με δωρε­άν πρόσβαση.
  • Για να κλεί­σει το αίσχος της χωμα­τε­ρής στη Φυλή. Για να μη λει­τουρ­γή­σει ο ΧΥΤ“Υ” Γραμ­μα­τι­κού. Για φιλο­λαϊ­κή δια­χεί­ρι­ση των απορριμμάτων.

Εναντιώθηκαν

  • Στις ανα­διαρ­θρώ­σεις που προ­ω­θού­νται τα τελευ­ταία 20 χρό­νια στην Τοπι­κή Διοί­κη­ση από την ΕΕ και το σύνο­λο των κυβερ­νή­σε­ων, της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ. Ανα­διαρ­θρώ­σεις οι οποί­ες επι­βάλ­λουν την πιο επι­θε­τι­κή μετα­τρο­πή της Τοπι­κής και Περι­φε­ρεια­κής Διοί­κη­σης σε ένα φορο­μπη­χτι­κό μηχα­νι­σμό, τη βαθύ­τε­ρη δια­σύν­δε­σή της με τους θεσμούς της Ευρω­παϊ­κής Ενω­σης και τις ανά­γκες κερ­δο­φο­ρί­ας των επι­χει­ρή­σε­ων, που όχι μόνο δεν εξα­σφα­λί­ζουν ανά­πτυ­ξη σε όφε­λος του λαού αλλά έχουν ως προ­α­παι­τού­με­νο την ισο­πέ­δω­ση των εργα­τι­κών — λαϊ­κών δικαιωμάτων.
  • Στην πολι­τι­κή της κυβέρ­νη­σης και της ΕΕ, που εγκλω­βί­ζουν χιλιά­δες μετα­νά­στες στη χώρα, απαι­τώ­ντας να κλεί­σουν όλα τα hot spots. Για να δυνα­μώ­σει η αλλη­λεγ­γύη και να αντι­με­τω­πι­στούν ο ρατσι­σμός και η ξενοφοβία.

Στήριξαν

  • Τους αγώ­νες των φορέ­ων του εργα­τι­κού και φιλει­ρη­νι­κού κινή­μα­τος ενά­ντια στον ιμπε­ρια­λι­στι­κό πόλε­μο. Για να μη χρη­σι­μο­ποι­η­θεί η Ελλά­δα ως ορμη­τή­ριο των ιμπε­ρια­λι­στι­κών κέντρων, για να δυνα­μώ­σει η πάλη για την απο­δέ­σμευ­ση απ’ το ΝΑΤΟ και την ΕΕ.
  • Η «ανά­πτυ­ξή» τους φέρ­νει τη φτώ­χεια και την ανερ­γία, τις πυρ­κα­γιές, τις πλημ­μύ­ρες, τις μεγά­λες κατα­στρο­φές για το λαό
  • Οι υπο­ψή­φιοι των ΣΥΡΙΖΑ (Ρ. Δού­ρου), ΝΔ (Γ. Πατού­λης), ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ (Γ. Σγου­ρός) «κλί­νουν σε όλες τις πτώ­σεις» την ανά­πτυ­ξη, την επι­χει­ρη­μα­τι­κό­τη­τα, τις επενδύσεις.
  • Το ερώ­τη­μα όμως παρα­μέ­νει για το λαό: Ανά­πτυ­ξη με γνώ­μο­να τις λαϊ­κές ανά­γκες και τις δυνα­τό­τη­τες της χώρας, με βάση τα επι­τεύγ­μα­τα της επι­στή­μης και της τεχνο­λο­γί­ας ή ανά­πτυ­ξη με γνώ­μο­να την κερ­δο­φο­ρία και τον αντα­γω­νι­σμό των μεγά­λων επι­χει­ρη­μα­τι­κών ομίλων;
  • Σήμε­ρα, ο λαός της Αττι­κής έχει απο­κτή­σει τερά­στια πεί­ρα από την πολι­τι­κή της κυβέρ­νη­σης και της διοί­κη­σης ΣΥΡΙΖΑ στην Περιφέρεια.
  • Η περι­φε­ρεια­κή αρχή (ΣΥΡΙΖΑ) υπο­στη­ρί­ζει ότι το έργο της είναι «αθό­ρυ­βο», γι’ αυτό δεν το πήρε «χαμπά­ρι» ο λαός της Αττι­κής. Γι’ αυτό παρα­μο­νές των εκλο­γών η καμπά­νια της στη­ρί­ζε­ται στην κατα­μέ­τρη­ση των εκα­τομ­μυ­ρί­ων ευρώ που διέ­θε­σε στο «έργο» της.
  • Οσα όμως δεν είδε ο λαός από το «αθό­ρυ­βο» έργο της, τα εισέ­πρα­ξαν — είδαν οι επι­χει­ρη­μα­τι­κοί όμι­λοι στην Αττι­κή. Οι μεγα­λο­ε­πι­χει­ρη­μα­τί­ες του του­ρι­σμού, οι μεγα­λο­ξε­νο­δό­χοι, οι ιδιο­κτή­τες ΠΑΕ, οι μεγα­λέ­μπο­ροι, οι βιο­μή­χα­νοι. Ολοι αυτοί όπο­τε ζήτη­σαν το οτι­δή­πο­τε από την Περι­φέ­ρεια, το πήραν και με το παραπάνω.
  • Οσο ικα­νο­ποι­η­μέ­νοι έμει­ναν όλοι αυτοί, τόσο υπέ­φε­ραν από το «αθό­ρυ­βο» έργο του ΣΥΡΙΖΑ και στην Περι­φέ­ρεια τα εργα­τι­κά — λαϊ­κά στρώ­μα­τα στην Αττι­κή. Οσο οι παρα­πά­νω απο­λάμ­βα­ναν προ­ϋ­πο­λο­γι­σμούς εκα­τομ­μυ­ρί­ων για τις «μπίζ­νες» τους, ο λαός μας μετρού­σε τις πλη­γές του και τα θύμα­τά του: Στη Δυτι­κή Αθή­να με τις μεγά­λες πλημ­μύ­ρες του 2014 και του 2015, στη Μάν­δρα το 2017, στο Μάτι το καλο­καί­ρι του 2018.
  • Είναι πρό­κλη­ση για το λαό η προ­σπά­θεια της κυβέρ­νη­σης και της Περι­φέ­ρειας να κρύ­ψουν τις πολι­τι­κές τους ευθύ­νες για το μεγά­λο αυτό έγκλη­μα. Ο λαός θυμά­ται ότι τόσο πριν από τις φονι­κές πλημ­μύ­ρες της Μάν­δρας, όσο και πριν από τη μεγά­λη πυρ­κα­γιά στο Μάτι, κυβέρ­νη­ση και Περι­φέ­ρεια δια­βε­βαί­ω­ναν ότι είναι πανέ­τοι­μες για το οποιο­δή­πο­τε «ακραίο φαινόμενο».
  • Στον αντί­πο­δα αυτών των καθη­συ­χα­στι­κών, προ­πα­γαν­δι­στι­κών δηλώ­σε­ων, μόνο η «Λαϊ­κή Συσπεί­ρω­ση» και το ΚΚΕ, με δεκά­δες παρεμ­βά­σεις, μέσα κι έξω από τη Βου­λή και το Περι­φε­ρεια­κό Συμ­βού­λιο, με κινη­το­ποι­ή­σεις προει­δο­ποιού­σαν και απαι­τού­σαν να παρ­θούν όλα τα απα­ραί­τη­τα μέτρα, εισπράτ­το­ντας τη χλεύη του ΣΥΡΙΖΑ και την αδια­φο­ρία των άλλων δυνάμεων.

 

Οι ανά­γκες μας δεν χωρούν στο ζύγι «κόστους — οφέ­λους» ΕΕ, κυβέρ­νη­σης, Περι­φέ­ρειας και επι­χει­ρη­μα­τι­κών ομίλων

Η πολι­τι­κή που υπη­ρε­τούν ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΔ, τα υπό­λοι­πα αστι­κά κόμ­μα­τα, η πολι­τι­κή της ΕΕ απο­τε­λεί την πηγή όλων των δει­νών του λαού μας. Για­τί αυτή η πολι­τι­κή θεω­ρεί «μη επι­λέ­ξι­μα» όλα τα απα­ραί­τη­τα έργα για την προ­στα­σία της ανθρώ­πι­νης ζωής, όπως αντι­πλημ­μυ­ρι­κής και αντι­σει­σμι­κής θωρά­κι­σης, αντι­πυ­ρι­κής προστασίας.

  • Γι’ αυτό, την ίδια στιγ­μή που για την αντι­σει­σμι­κή θωρά­κι­ση δεν έχει δοθεί ούτε ένα ευρώ, για «αστι­κές ανα­πλά­σεις» δόθη­καν 469 εκατ. ευρώ.
  • Γι’ αυτό, το έργο που θα έσω­ζε ζωές στη Μάν­δρα, αν και κοστί­ζει μόλις 15 εκατ. ευρώ, έμει­νε στα συρ­τά­ρια του­λά­χι­στον δέκα χρό­νια, ενώ με δια­δι­κα­σί­ες fast track δόθη­καν από τη σημε­ρι­νή περι­φε­ρεια­κή αρχή 150 εκατ. ευρώ για την ανά­πλα­ση του Φαλη­ρι­κού Ορμου, δηλα­δή για τη βιτρί­να του του­ρι­στι­κού κεφα­λαί­ου, και άλλα 20 εκατ. ευρώ του­λά­χι­στον, ως δώρο, σε μεγα­λο­ε­πι­χει­ρη­μα­τί­ες για την κατα­σκευή ιδιό­κτη­των γηπέδων.
  • Γι’ αυτό, στο Θριά­σιο και τη Δυτι­κή Αθή­να εκα­το­ντά­δες χιλιά­δες κάτοι­κοι και εργα­ζό­με­νοι ζουν με την υγειο­νο­μι­κή βόμ­βα της χωμα­τε­ρής στη Φυλή και με τον απο­τε­φρω­τή­ρα των μολυσματικών.
  • Γι’ αυτό η Περι­φέ­ρεια επε­κτεί­νει τη χωμα­τε­ρή και κατα­σκευά­ζει και νέο σκου­πι­δό­το­πο στο Γραμ­μα­τι­κό και σε άλλες περιο­χές της Αττι­κής, απει­λώ­ντας μάλι­στα τους κατοί­κους με την καταστολή.
  • Γι’ αυτό η Ανα­το­λι­κή Αττι­κή, μια περιο­χή με εκα­το­ντά­δες χιλιά­δες κατοί­κους και εργα­ζό­με­νους, δεν έχει νοσο­κο­μείο ούτε καν απο­χε­τευ­τι­κό δίκτυο.
  • Γι’ αυτό, το Πέρα­μα ζει με τα «καζά­νια του θανά­του», την ίδια στιγ­μή που χρη­μα­το­δο­τεί­ται αδρά η COSCO για την επέ­κτα­ση του επι­βα­τι­κού τομέα της κρουα­ζιέ­ρας, για κατα­σκευή φαρα­ω­νι­κών έργων στο κέντρο του Πει­ραιά, στην Πει­ραϊ­κή κ.α.

Τα παρα­πά­νω είναι μόνο μερι­κά από τα «επι­λέ­ξι­μα» έργα που επει­δή διευ­κο­λύ­νουν την κερ­δο­φο­ρία μεγά­λων επι­χει­ρη­μα­τι­κών ομί­λων χρη­μα­το­δο­τού­νται αδρά και δεν συνα­ντούν «γρα­φειο­κρα­τι­κά εμπό­δια», όπως αυτά που εμφα­νί­ζο­νται όταν ο λαός απαι­τεί π.χ. αντι­πλημ­μυ­ρι­κά έργα.

Οι νέοι «σωτήρες» είναι πολύ παλιοί και γνώριμοι στο λαό

  • Ο υπο­ψή­φιος της ΝΔ, Γ. Πατού­λης, που πλα­σά­ρε­ται ως «άνθρω­πος της αγο­ράς», ως ο «χρυ­σός υπο­ψή­φιος» για τους επεν­δυ­τές, δεν προ­έρ­χε­ται από «παρ­θε­νο­γέ­νε­ση». Εκτός από δήμαρ­χος Αμα­ρου­σί­ου ήταν και πρό­ε­δρος της Κεντρι­κής Ενω­σης Δήμων Ελλά­δας (ΚΕΔΕ), από όπου έβα­λε πλά­τη στην προ­ώ­θη­ση όλων των αντι­δρα­στι­κών απο­φά­σε­ων για την Τοπι­κή Διοί­κη­ση. Ηταν, μαζί με την πλειο­ψη­φία της ΚΕΔΕ, ορκι­σμέ­νος εχθρός της μόνι­μης και στα­θε­ρής δου­λειάς στο χώρο της Τοπι­κής Διοί­κη­σης. Η παν­σπερ­μία εργα­σια­κών σχέ­σε­ων — λάστι­χο έχει και τη δική του σφρα­γί­δα, με τα τρα­γι­κά απο­τε­λέ­σμα­τα των δεκά­δων εργα­τι­κών ατυ­χη­μά­των. Απο­δεί­χθη­κε πολύ «απο­τε­λε­σμα­τι­κός» στην απο­ψί­λω­ση υπη­ρε­σιών από προ­σω­πι­κό, κάτι που το πλη­ρώ­νουν όλοι οι εργα­ζό­με­νοι, με τις τερά­στιες ελλεί­ψεις. Οι προ­τά­σεις του για «οικο­νο­μι­κή αυτο­τέ­λεια» της Τοπι­κής Διοί­κη­σης με μετα­φο­ρά του χαρα­τσιού του ΕΝΦΙΑ στους δήμους σημαί­νουν έντα­ση της φορο­λη­στεί­ας σε βάρος του λαού.
  • Ο Γ. Σγου­ρός, στέ­λε­χος του ΠΑΣΟΚ και ο περι­φε­ρειάρ­χης Αττι­κής των δύο μνη­μο­νί­ων, που παρι­στά­νει τον «ανε­ξάρ­τη­το», έχει πλού­σια πεί­ρα από την εφαρ­μο­γή όλων των ανα­διαρ­θρώ­σε­ων στην Τοπι­κή Διοί­κη­ση τα προη­γού­με­να χρό­νια, που φόρ­τω­σαν απί­στευ­τα βάρη στα λαϊ­κά νοικοκυριά.
  • Ο λαός της Αττι­κής πρέ­πει να απο­μο­νώ­σει και στις εκλο­γές της 26ης Μάη τους φασί­στες δολο­φό­νους της Χρυ­σής Αυγής, που έχουν το θρά­σος να απευ­θύ­νο­νται στην εργα­τι­κή τάξη και τα λαϊ­κά στρώ­μα­τα. Είναι εχθροί της λαϊ­κής διεκ­δί­κη­σης και κινη­το­ποί­η­σης, «κεριά αναμ­μέ­να» στα αφεντικά.

Ολοι τους μαζί στη­ρί­ζουν την περι­βό­η­τη γεω­στρα­τη­γι­κή ανα­βάθ­μι­ση της χώρας, την ενερ­γή εμπλο­κή στους αντα­γω­νι­σμούς στο πλευ­ρό των αμε­ρι­κα­νο­ΝΑ­ΤΟι­κών και ευρω­ε­νω­σια­κών συμ­φε­ρό­ντων, βάζο­ντας σε κίν­δυ­νο το λαό. Γι’ αυτό, είτε από τη θέση της διοί­κη­σης είτε από τη θέση της αντι­πο­λί­τευ­σης, στέ­κο­νται «προ­σο­χή» μπρο­στά στον πρέ­σβη των ΗΠΑ, μπαι­νο­βγαί­νουν στο Λευ­κό Οίκο, δίνουν τα δια­πι­στευ­τή­ριά τους στον «δια­βο­λι­κά καλό» Τραμπ. Συμ­φω­νούν στη μετα­τρο­πή της Ελλά­δας σε μια απέ­ρα­ντη αμε­ρι­κα­νι­κή βάση, σε ορμη­τή­ριο πολέ­μου και επεμ­βά­σε­ων και ουσια­στι­κά σε στό­χο μιας μελ­λο­ντι­κής στρα­τιω­τι­κής σύρραξης.

Η βαθιά τους συμ­φω­νία στη στρα­τη­γι­κή του κεφα­λαί­ου για την Αττι­κή απο­τυ­πώ­νε­ται και προ­ε­κλο­γι­κά, αφού όλοι λένε ότι υπάρ­χουν περι­θώ­ρια για «προ­γραμ­μα­τι­κές συμ­φω­νί­ες» μετά τις εκλο­γές, για να συνερ­γα­στούν δηλα­δή, ώστε να δια­μορ­φω­θεί η νέα αντι­λαϊ­κή πλειο­ψη­φία στο Περι­φε­ρεια­κό Συμβούλιο.

Υπάρχει διέξοδος!

Με το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» μπορούμε ν’ απαντήσουμε στην ενιαία επίθεση που δέχονται η ζωή και τα δικαιώματά μας από το κεφάλαιο και τις κυβερνήσεις του, την Ευρωπαϊκή Ενωση, τους δήμους και την Περιφέρεια.

Μπορούμε να βάλουμε εμπόδια, να καθυστερήσουμε αντιλαϊκά μέτρα, να διεκδικήσουμε και να αποσπάσουμε ανάσες ανακούφισης για τη λαϊκή οικογένεια, ν’ ανοίξουμε το δρόμο για να επιβάλουμε ριζικές αλλαγές, για να ζήσουμε καλύτερα εμείς και τα παιδιά μας.

Αυτός είναι ο μονό­δρο­μος των ανθρώ­πων του μερο­κά­μα­του, όλων αυτών που ζουν από το δικό τους κόπο, που πρέ­πει να εμπι­στευ­τούν την εμπει­ρία τους και όχι τα ψεύ­τι­κα τα λόγια τα μεγά­λα που εκστο­μί­ζο­νται με μεγά­λη ευκο­λία παρα­μο­νές εκλο­γών και… ξεχνιού­νται την επομένη.

  • Σήμερα το λαϊκό συμφέρον επιβάλλει να εκλεγούν περισσότεροι με τα ψηφοδέλτια που στηρίζει το ΚΚΕ, για να υπάρχει μεγαλύτερη και ισχυρότερη δύναμη στο πλάι του λαού.

Οι κομ­μου­νι­στές εκλεγ­μέ­νοι συγκρού­ο­νται με την αντι­λαϊ­κή ταξι­κή πολι­τι­κή που γεν­νά­ει το σύνο­λο των προ­βλη­μά­των τα οποία ταλα­νί­ζουν την εργα­τι­κή — λαϊ­κή οικο­γέ­νεια. Βάζουν εμπό­δια στην εφαρ­μο­γή της. Παλεύ­ουν για την ανα­κού­φι­ση του εργα­ζό­με­νου λαού. Είναι στα­θε­ρά στο πλευ­ρό του λαού που αγω­νί­ζε­ται και διεκ­δι­κεί. Δεν είπαν ποτέ ψέματα!

Στην Περι­φέ­ρεια Αττι­κής ο λαός δεν πρέ­πει να ψάχνει τις επι­μέ­ρους δια­φο­ρές ανά­με­σα στους εκλε­κτούς των αστι­κών κομ­μά­των, ανε­ξάρ­τη­τα από το μαν­δύα με τον οποίο εμφα­νί­ζο­νται. Μπο­ρεί να κάνει την πραγ­μα­τι­κή δια­φο­ρά ενι­σχύ­ο­ντας απο­φα­σι­στι­κά το ψηφο­δέλ­τιο της «Λαϊ­κής Συσπεί­ρω­σης» που στη­ρί­ζε­ται από το ΚΚΕ. Το κόκ­κι­νο ψηφοδέλτιο!

Να στεί­λει με την ψήφο του στο Περι­φε­ρεια­κό Συμ­βού­λιο Αττι­κής δοκι­μα­σμέ­νους αγω­νι­στές, πρω­το­πό­ρους συν­δι­κα­λι­στές, εργα­ζό­με­νους, αυτο­α­πα­σχο­λού­με­νους, καλ­λι­τέ­χνες, νέους και νέες, ανθρώ­πους που είναι καθη­με­ρι­νά στην πρώ­τη γραμ­μή της πάλης για τα εργα­τι­κά — λαϊ­κά δικαιώ­μα­τα, για το δίκιο του λαού, που δε βολεύ­ο­νται με λιγό­τε­ρο ουρανό.

Για να δυνα­μώ­σουν η λαϊ­κή πάλη, τα εμπό­δια στην αντι­λαϊ­κή πολι­τι­κή, για να εκφρα­στεί η γνή­σια κατα­δί­κη στην Ευρω­παϊ­κή Ενω­ση της φτώ­χειας, της ανερ­γί­ας, των πολέ­μων, για ν’ ανοί­ξει ο δρό­μος που υπη­ρε­τεί τις λαϊ­κές ανάγκες.

Για να δυναμώσει η λαϊκή διεκδίκηση για σταθερή εργασία, αξιοπρεπείς μισθούς, δημόσιες, δωρεάν κοινωνικές υπηρεσίες, ελεύθερο χρόνο.

Αλλάζουμε το συσχετισμό δύναμης!

Δυναμώνουμε την εργατική — λαϊκή αντιπολίτευση, σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις.

Ενισχύουμε το ΚΚΕ παντού, για να οργανωθεί η λαϊκή αντεπίθεση απέναντι στον πραγματικό αντίπαλο, το κεφάλαιο και όσους το υπηρετούν.

Με ισχυρό ΚΚΕ παντού κάνουμε την πραγματική διαφορά.

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ 

«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ»

ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΚΚΕ

4σέλιδο end


Μπο­ρεί­τε να κατε­βά­σε­τε το 4σέλιδο εδώ (.pdf)


Επι­μέ­λεια  Ομά­δα ¡H.lV.S!

Επι­κοι­νω­νία – [ FaceBook |>1<|-|>2<| ] – Blog

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο