Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Άγρια κόντρα Κικίλια — Παπαδημητρίου

Άγριος καυ­γάς μετα­ξύ του υπουρ­γού Πολι­τι­κής Προ­στα­σί­ας Βασί­λη Κικί­λια και του δημο­σιο­γρά­φου και πρώ­ην βου­λευ­τή της ΝΔ Μπά­μπη Παπα­δη­μη­τρί­ου, με τον δεύ­τε­ρο να καταγ­γέλ­λει «κινή­θη­κε προς το μέρος μου επι­θε­τι­κά» και τον υπουρ­γό να τον χαρα­κτη­ρί­ζει δει­λό και ψεύτη.

Αφορ­μή στά­θη­κε μια ανα­φο­ρά του δημο­σιο­γρά­φου για «μπα­σκε­μπο­λί­στα υπουρ­γό» σε πρω­ι­νή εκπο­μπή του ΣΚΑΙ όπου αργό­τε­ρα ήταν καλε­σμέ­νος ο Β. Κικί­λιας, ο οποί­ος θιγ­μέ­νος μίλη­σε για «υπο­τι­μη­τι­κό και προ­σβλη­τι­κό» χαρα­κτη­ρι­σμό του Μπ. Παπα­δη­μη­τρί­ου και τον απο­κά­λε­σε «βου­λευ­τή για ένα φεγ­γά­ρι και σχο­λια­στή του ραδιοφώνου».

Αργό­τε­ρα ο δημο­σιο­γρά­φος σε ανάρ­τη­σή του ανέ­φε­ρε ότι «υπήρ­ξα, σήμε­ρα το πρωί, πίσω από τις κάμε­ρες, θύμα απει­λών, ύβρε­ων και σωμα­τι­κής σκο­πού­με­νης βίας από τον Βασί­λη Κικίλια».

Από την πλευ­ρά του ο Β. Κικί­λιας, με δική του ανάρ­τη­ση, έκα­νε λόγο για «συκο­φα­ντί­ες» και ότι «η υπε­ρο­ψία δίνει τη θέση της στην δει­λία και το ασύ­στο­λο ψέμα».

 

Βλα­ντί­μιρ Μαγια­κόφ­σκι: «Ωδή στην Επανάσταση»

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο