Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Απροστάτευτος ο λαός: Σοβαρά προβλήματα στην Αττική από την βροχή (ΦΩΤΟ)

Συνε­χί­ζο­νται τα προ­βλή­μα­τα για τους κατοί­κους της Αττι­κής σε πολ­λές περιο­χές από την βρο­χό­πτω­ση. Την ίδια ώρα σοβα­ρές είναι οι ζημιές που σημειώ­θη­καν χθες βρά­δυ και κατά τη διάρ­κεια της νύχτας.

Πολ­λοί δρό­μοι της Αττι­κής, ακό­μα και βασι­κές οδι­κές αρτη­ρί­ες του κέντρου της Αθή­νας, πλημ­μύ­ρι­σαν χθες. Σύμ­φω­να με πλη­ρο­φο­ρί­ες σε Καλ­λι­θέα, Μοσχά­το και Μετα­ξουρ­γείο έχουν πλημ­μυ­ρί­σει απο­θή­κες και επι­χει­ρή­σεις, ενώ έχει πέσει η άσφαλ­τος σε πολ­λά στενά.

Στο Μοσχά­το δια­κό­πη­κε η κυκλο­φο­ρία στην οδό Πύρ­γου από την οδό Πει­ραιώς μέχρι την οδό Θεσ­σα­λο­νί­κης, αφού στο δρό­μο έχουν σχη­μα­τι­στεί μεγά­λες λακ­κού­βες και η άσφαλ­τος έχει ανοί­ξει από τη νεροποντή.

Όπως μετέ­δω­σε η ΕΡΤ, ένα του­ρι­στι­κό λεω­φο­ρείο και ένα αυτο­κί­νη­το έχουν εγκλω­βι­στεί εκεί και γίνε­ται προ­σπά­θεια να απο­μα­κρυν­θούν τα οχήματα.

Κανο­νι­κά λει­τουρ­γεί σήμε­ρα ο σταθ­μός του Μετρό «Ευαγ­γε­λι­σμός», καθώς έγι­νε η απά­ντλη­ση των υδά­των που είχαν εισ­ρεύ­σει χθες, ωστό­σο δεν λει­τουρ­γεί το ασαν­σέρ και οι κυλιό­με­νες σκά­λες. Επί­σης κανο­νι­κά λει­τουρ­γούν το μετρό στο Μονα­στη­ρά­κι και στο Θησείο.

Χθες το από­γευ­μα δρό­μοι σε πολ­λές γει­το­νιές, αλλά ακό­μα και στο κέντρο της πρω­τεύ­ου­σας μετα­τρά­πη­καν σε ποτά­μια προ­κα­λώ­ντας κομ­φού­ζιο σε κεντρι­κούς οδι­κούς άξο­νες, ενώ σημειώ­θη­καν και δια­κο­πές στην ηλεκτροδότηση.

Στο Μονα­στη­ρά­κι πλημ­μύ­ρι­σαν κατα­στή­μα­τα. Νερά μπή­καν και στο διά­δρο­μο του νοσο­κο­μεί­ου ΚΑΤ.

Είναι έκδη­λη για ακό­μα μια φορά η τερά­στια έλλει­ψη αντι­πλημ­μυ­ρι­κών μέτρων στην πρω­τεύ­ου­σα της χώρας με απο­τέ­λε­σμα ο λαός να έχει κιν­δυ­νέ­ψει, να υπάρ­χουν καταστροφές.

902.gr

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο