Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Από 3 Γενάρη η θεατρική παράσταση «…άρεσε και του δάσκαλου!»

Το «Από Κοι­νού Θέα­τρο»  παρου­σιά­ζει την πρω­το­εμ­φα­νι­ζό­με­νη ομά­δα «rideau» με το έργο «…άρε­σε και του δάσκα­λου!» (οι τηλε-παρε­νέρ­γειες). Από τη Δευ­τέ­ρα 3 Γενά­ρη και κάθε Δευ­τέ­ρα στις 20.30, για περιο­ρι­σμέ­νο αριθ­μό παραστάσεων.

Τρεις έφη­βοι, δύο αγό­ρια κι ένα κορί­τσι, μία σοφί­τα κάπου στον Πει­ραιά, μία καρα­ντί­να που είναι στην αρχή της, ένας υπο­λο­γι­στής που κολ­λά­ει συνε­χώς… και η τηλεκ­παί­δευ­ση ξεκι­νά… όμως η Ευγε­νία, ο Θωμάς και ο Νίκος είναι αδύ­να­τον να συν­δε­θούν στην ειδι­κή πλατ­φόρ­μα κι έτσι απο­φα­σί­ζουν να κάνουν μόνοι τους μάθη­μα… ο ένας στον άλλο… και σε εμάς!

Πίσω στα θρανία λοιπόν…

Γίνε­τε μέλη αυτής της επα­να­στα­τη­μέ­νης τάξης, ημι­μα­θών, αμα­θών και αμα­θέ­στα­των μαθη­τών και αφή­στε την απλοϊ­κή λογι­κή τους να σας οδη­γή­σει στον δρό­μο μιας «δια­φο­ρε­τι­κής γνώσης».

Ξεχά­στε όσα ξέρα­τε. Οι έφη­βοι μαθη­τές μας σας προ­σφέ­ρουν με αφο­πλι­στι­κή αφέ­λεια τις σκέ­ψεις της ευφά­ντα­στης συμπε­ρα­σμα­το­λο­γί­ας τους. Εξο­πλι­στεί­τε με έξτρα χιού­μορ για­τί όποιος φέρει στην «τάξη» προ­κα­τα­λή­ψεις και τετριμ­μέ­νες από­ψεις, θα αποβάλλεται!!!

Η θεα­τρι­κή ομά­δα «rideau» δημιουρ­γή­θη­κε τον Οκτώ­βρη του 2020, λίγο πριν το πρώ­το lockdown στην Ελλά­δα. Εν μέσω αυτής της περι­πε­τειώ­δους παν­δη­μί­ας, με τα «ανοι­γο­κλει­σί­μα­τα» που επε­φύ­λασ­σε, η ομά­δα «rideau» παρέ­μει­νε δυνα­τή και δημιουρ­γι­κή ώσπου ήρθε επι­τέ­λους η στιγ­μή να μας παρου­σιά­σει την πρώ­τη της θεα­τρι­κή παράσταση.

Συντελεστές της παράστασης

Σκη­νο­θε­σία: Αγγε­λι­κή Ξένου Angelique Etranger
Κεί­με­να: ομά­δα “rideau”
Εικα­στι­κή Επι­μέ­λεια: Ευγε­νία Βησσαρίου
Μου­σι­κοί Αυτο­σχε­δια­σμοί: ομά­δα “rideau”
Παί­ζουν (αλφα­βη­τι­κά): Ευγε­νία Βησ­σα­ρί­ου Eugenie Vissariou, Θωμάς Κοτζα­μά­νης Thomas Kotzamanis, Νίκος Παπα­γιάν­νης Νίκος Παπαγιάννης
Βοη­θοί Σκη­νο­θέ­τη: Άννα-Ρίτα Μπί­τζο, Κων­στα­ντί­νος Καρα­γά­νης, Anna Rita Κων­στα­ντί­νος Καραγάνης
Κινη­σιο­λο­γία: Mia Molika
Φωτι­σμοί: Γιώρ­γος Ζιώγαλας
Φωτο­γρα­φί­ες: Φραν­τζέ­σκα Καλ­πα­κί­δου Francesca Kal
Παρα­στά­σεις: κάθε Δευ­τέ­ρα στις 20:30 (από 3 Ιανουα­ρί­ου έως 21 Φεβρουα­ρί­ου 2022)
Γενι­κή είσο­δος: 12€
Από-Κοι­νού Θέατρο
ΕΥΠΑΤΡΙΔΩΝ 4, Γκά­ζι Τ.Κ. 118 54 (μετρό ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ) 211 4057249
[email protected]
vivlio mpelogiannis

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο