Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Βίντεο με τον Μιχαλολιάκο να λέει ό,τι ακριβώς και ο Μπαρμπαρούσης στη Βουλή

Αυτά που είπε ο Μπαρ­μπα­ρού­σης στη βου­λή και κατα­χει­ρο­κρο­τή­θη­κε από τα υπό­λοι­πα παρα­βρι­σκό­με­να μέλη της εγκλη­μα­τι­κής οργά­νω­σης Χρυ­σή Αυγή, ήταν μια επα­νά­λη­ψη όσων κατά και­ρούς και ο ίδιος ο Αρχη­γός τους Ν. Μιχα­λο­λιά­κος είπε (και) δημόσια.

Ο αρχη­γός της εγκλη­μα­τι­κής οργά­νω­σης έχει κατ’ επα­νά­λη­ψη δια­κη­ρύ­ξει ότι η στρα­τη­γι­κή της οργά­νω­σής του είναι η κατά­λυ­ση του δημο­κρα­τι­κού πολι­τεύ­μα­τος με πρα­ξι­κό­πη­μα και η κατάρ­γη­ση των εκλογών.

Οπως ομο­λο­γεί ο ίδιος, η Χρυ­σή Αυγή είναι κόμ­μα «μόνο με τη νομι­κή έννοια του όρου» και στό­χος της είναι η κατάρ­γη­ση όλων των κομμάτων.

Αυτά προ­κύ­πτουν και από βίντεο που δημο­σιο­ποιεί ο Δ. Ψαρ­ράς στην ΕφΣυν.

Οι δηλώ­σεις αυτές ήταν δημό­σιες, αλλά δεν προ­κά­λε­σαν την επέμ­βα­ση των εισαγ­γε­λι­κών αρχών, όπως συνέ­βαι­νε άλλω­στε με όλες τις εγκλη­μα­τι­κές δρα­στη­ριό­τη­τες της Χρυ­σής Αυγής μέχρι τη δολο­φο­νία του Παύ­λου Φύσ­σα. Η ηγε­σία της οργά­νω­σης παρέ­μει­νε στο απυ­ρό­βλη­το, ακό­μα και σε περι­πτώ­σεις ακραί­ες, όπως η επί­θε­ση της ομά­δας κρού­σης από τον Περί­αν­δρο, τον Ιού­νιο του 1998, παρό­τι ο Ανδρου­τσό­που­λος έχει ανα­φερ­θεί στους Πανα­γιώ­τα­ρο και Μιχα­λο­λιά­κο ως φυσι­κούς και ηθι­κούς αυτουρ­γούς.

Με αυτή την αίσθη­ση ελευ­θε­ρί­ας είπε όσα είπε την περα­σμέ­νη βδο­μά­δα ο Μπαρ­μπα­ρού­σης στη Βου­λή, προ­φα­νώς σε συνεν­νό­η­ση με την ηγε­σία της εγκλη­μα­τι­κής οργά­νω­σης Χρυ­σή Αυγή. Μόλις όμως ο αρχη­γός τους αντι­λή­φθη­κε ότι η πρό­σκλη­ση σε πρα­ξι­κό­πη­μα δημιούρ­γη­σε ιδιαί­τε­ρη αίσθη­ση στους πολί­τες και προ­κά­λε­σε την επέμ­βα­ση της Δικαιο­σύ­νης, και μπρο­στά στον κίν­δυ­νο η άσκη­ση δίω­ξης που διέ­τα­ξε ο εισαγ­γε­λέ­ας να αφο­ρά σύσ­σω­μη την Κοι­νο­βου­λευ­τι­κή Ομά­δα, έσπευ­σε να απο­κη­ρύ­ξει τον βου­λευ­τή του, για να μπο­ρεί να συνε­χί­ζει με το προ­σω­πείο του πολι­τι­κού κόμματος.

Ο δε Μπαρ­μπα­ρού­σης, «που­λώ­ντας» κάλ­πι­κο πατριω­τι­σμό» απέ­δω­σε τα λεγό­με­να του σε «ατυ­χή επι­λο­γή εκφρά­σε­ων που ενσω­μα­τώ­θη­καν στο λόγο του σε μία στιγ­μή θυμι­κής έξαρ­σης» και δήλω­σε πίστη στο Σύνταγμα!!!

Το ερώ­τη­μα είναι, και απευ­θύ­νε­ται στη Δικαιο­σύ­νη, πεί­θε­ται από τις κινή­σεις τακτι­κής και από τις δηλώ­σεις συσκό­τι­σης των χρυ­σαυ­γι­τών που είναι υπό­δι­κοι στην εν εξε­λί­ξη δίκη της Χρυ­σής Αυγής; Θα ολο­κλη­ρω­θεί άρρα­γε αυτή η δίκη και πότε;

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο