Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Γ. Γκιόκας: Καμία ανοχή στο φασισμό η προμετωπίδα που δίνουν λαός και ΚΚΕ (VIDEO)

Η μάχη κατά του φασι­σμού είναι μάχη του λαού και της νεο­λαί­ας και αυτή δίνει το ΚΚΕ, τόνι­σε ο Γιάν­νης Γκιό­κας μιλώ­ντας στο «MΕGA», προ­σθέ­το­ντας ότι αυτή η μάχη έχει ως προ­με­τω­πί­δα «καμία ανο­χή», ότι η κυβέρ­νη­ση της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ έδει­ξαν ανο­χή και είχαν διαύ­λους επι­κοι­νω­νί­ας θυμί­ζο­ντας την υπό­θε­ση Μπαλ­τά­κου επί ΝΔ και την κυβερ­νη­τι­κή επί­σκε­ψη στο Καστε­λό­ρι­ζο μαζί με χρυ­σαυ­γί­τες βου­λευ­τές επί ΣΥΡΙΖΑ — ΑΝΕΛ.

Παράλ­λη­λα επι­σή­μα­νε τις ευθύ­νες των κυβερ­νή­σε­ων της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ για το γεγο­νός ότι δεν ασκή­θη­καν νωρί­τε­ρα οι διώ­ξεις κατά των ναζί εγκλη­μα­τιών, αλλά και για τη μη ολο­κλή­ρω­ση της δίκης σε όλους τους βαθμούς.

Για τις νομο­θε­τι­κές ρυθ­μί­σεις υπο­γράμ­μι­σε ότι το ΚΚΕ τις κατα­ψή­φι­σε διό­τι είναι πάρα πολύ επι­κίν­δυ­νες καθώς ανοί­γουν δρό­μους για στέ­γα­ση της θεω­ρί­ας των άκρων, ποι­νι­κο­ποί­η­ση του ρατσι­σμού, ακό­μα και για έλεγ­χο στα εσω­τε­ρι­κά των κομ­μά­των. Σημεί­ω­σε ότι γίνε­ται ένα τσου­βά­λια­σμα με βάση την αντι­συ­στη­μι­κό­τη­τα, όπου εντάσ­σουν τη Χρυ­σή Αυγή που καθό­λου αντι­συ­στη­μι­κή δεν είναι και το ΚΚΕ που δηλώ­νει ξεκά­θα­ρα ότι παλεύ­ει ενά­ντια στο σύστη­μα που επι­κα­λού­νται. Πρό­σθε­σε πως πονη­ρά λένε ότι τους ενδια­φέ­ρει η αντι­συ­στη­μι­κό­τη­τα με ποι­νι­κό μητρώο, όμως ‑όπως είπε- στις υπό κρί­ση δια­τά­ξεις μπαί­νει και ο τρο­μο­νό­μος που στο­χο­ποιεί την πάλη του λαού και των εργα­ζο­μέ­νων και άρα ανοί­γε­ται ένας επι­κίν­δυ­νος δρόμος.

Πηγή: 902.gr

Φωνές κοι­νω­νι­κής αντί­στα­σης στη λογο­τε­χνία της Νότιας Αμε­ρι­κής, της Άννε­κε Ιωαννάτου

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο