Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια: Εκτός φυλακής και οι 105 κατηγορούμενοι

Εκτός φυλα­κής είναι πλέ­ον και οι 105 κατη­γο­ρού­με­νοι για τα αιμα­τη­ρά επει­σό­δια έξω από το γήπε­δο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλα­δέλ­φεια, τον περα­σμέ­νο Αύγου­στο, τα οποία οδή­γη­σαν στον θανά­σι­μο τραυ­μα­τι­σμό του οπα­δού της ΑΕΚ Μιχά­λη Κατσούρη.

Οι ανα­κρι­τές τής υπό­θε­σης έκα­ναν δεκτές και τις τελευ­ταί­ες αιτή­σεις απο­φυ­λά­κι­σης που υπέ­βα­λαν οι τελευ­ταί­οι προ­σω­ρι­νά κρα­τού­με­νοι κατη­γο­ρού­με­νοι και έτσι πλέ­ον είναι εκτός φυλα­κής τόσο οι 102 Κρο­ά­τες οπα­δοί της Ντι­να­μό Ζάγκρεμπ όσο και οι τρεις συγκα­τη­γο­ρού­με­νοι τους, δύο Έλλη­νες και ένας αλβα­νι­κής κατα­γω­γής. Η δια­δι­κα­σία των άρσε­ων της προ­σω­ρι­νής κρά­τη­σης ξεκί­νη­σε πριν περί­που δέκα ημέ­ρες οπό­τε και έγι­ναν δεκτές οι πρώ­τες 40 αιτή­σεις κατηγορουμένων.

Είχαν προη­γη­θεί συμπλη­ρω­μα­τι­κές απο­λο­γί­ες κατη­γο­ρου­μέ­νων καθώς στην υπό­θε­ση απαγ­γέλ­θη­κε νέα κατη­γο­ρία για το αδί­κη­μα της συμπλο­κής με θανα­τη­φό­ρο απο­τέ­λε­σμα καθώς και για επι­μέ­ρους πρά­ξεις όσον αφο­ρά το αδί­κη­μα της φθο­ράς ξένης ιδιοκτησίας.

 

ΙΔΕΕΣ και «ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ» που άλλα­ξαν το ποδό­σφαι­ρο – Γιάν­νης Γεωργάκης

 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο