Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Θεσσαλονίκη: Πέθανε η 21χρονη που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην Εγνατία

Έφυ­γε από τη ζωή η 21χρονη που νοση­λευό­ταν σε ΜΕΘ στο νοσο­κο­μεί­ου Παπα­γε­ωρ­γί­ου μετά με βαριά τραύ­μα­τα που προ­κλή­θη­καν τα ξημε­ρώ­μα­τα της περα­σμέ­νης Τρί­της στην Εγνα­τία όταν την παρέ­συ­ρε με αυτο­κί­νη­το και στη συνέ­χεια την εγκα­τέ­λει­ψε, 26χρονος. Οι γονείς της απο­φά­σι­σαν να δωρί­σουν τα όργα­νά της.

Στο μετα­ξύ, για αύριο είναι προ­γραμ­μα­τι­σμέ­νες οι απο­λο­γί­ες τόσο του 26χρονου οδη­γού του αυτο­κι­νή­του όσο και της 19χρονης συνε­πι­βά­τι­δάς του, που συνε­λή­φθη­σαν για την υπό­θε­ση και παρα­μέ­νουν υπό κρά­τη­ση. Σε βάρος τους είχε απαγ­γελ­θεί ποι­νι­κή δίω­ξη κακουρ­γη­μα­τι­κού χαρακτήρα.

Υπεν­θυ­μί­ζε­ται ότι η αρχι­κώς απαγ­γελ­θεί­σα δίω­ξη αφο­ρού­σε τις πρά­ξεις της επι­κίν­δυ­νης οδή­γη­σης που είχε ως απο­τέ­λε­σμα τη βαριά σωμα­τι­κή βλά­βη (κακούρ­γη­μα) για τον — αλβα­νι­κής κατα­γω­γής — οδη­γό και της συνέρ­γειας στην πρά­ξη αυτή για την 19χρονη.

Επι­πλέ­ον, ο πρώ­τος διώ­κε­ται για εγκα­τά­λει­ψη τρο­χαί­ου και οδή­γη­ση χωρίς δίπλω­μα και η δεύ­τε­ρη για συνέρ­γεια σε εγκα­τά­λει­ψη τροχαίου.

Ο 26χρονος είχε παρου­σια­στεί το πρωί της Πέμ­πτης (εκτός αυτό­φω­ρης δια­δι­κα­σί­ας) στην Υπο­διεύ­θυν­ση Τρο­χαί­ας Θεσ­σα­λο­νί­κης, συνο­δευό­με­νος από το δικη­γό­ρο του, κι έδω­σε κατά­θε­ση για το περι­στα­τι­κό (δια­πι­στώ­θη­κε ότι δεν διέ­θε­τε άδεια παρα­μο­νής στη χώρα). Λίγες ώρες νωρί­τε­ρα είχε συλ­λη­φθεί στο πλαί­σιο του αυτο­φώ­ρου και η 19χρονη.

ΑΠΕ-ΜΠΕ.

«Τσε Γκε­βά­ρα, πρε­σβευ­τής της Επα­νά­στα­σης», του Νίκου Μόττα

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο