Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Ιταλικό δημοσίευμα: Ο Ζελένσκι νοίκιασε την πολυτελή βίλα του σε ζευγάρι Ρώσων!

Σάλο έχει προ­κα­λέ­σει τις τελευ­ταί­ες ώρες δημο­σί­ευ­μα της ιτα­λι­κής εφη­με­ρί­δας «Il Tirreno», σύμ­φω­να με το οποίο ο πρό­ε­δρος της Ουκρα­νί­ας Βολο­ντί­μιρ Ζελέν­σκι έχει νοι­κιά­σει την πολυ­τε­λή βίλα του στην Τοσκά­νη σε ζευ­γά­ρι Ρώσων που δια­μέ­νει μόνι­μα στο Λονδίνο.

Σύμ­φω­να με το δημο­σί­ευ­μα οι Ρώσοι νοί­κια­σαν τη βίλα για τον μήνα Αύγου­στο με αντί­τι­μο το ποσό των 50.000 ευρώ. Η βίλα βρί­σκε­ται στην παρα­θα­λάσ­σια περιο­χή του Φόρ­τε ντει Μάρ­μι και είχε αγο­ρα­στεί από τον Ζελέν­σκι ένα­ντι 4 εκα­τομ­μυ­ρί­ων ευρώ όταν ο ίδιος εργά­ζο­νταν ακό­μη ως ηθοποιός.

Φωτο­γρα­φί­ες που αναρ­τή­θη­καν στα μέσα κοι­νω­νι­κής δικτύ­ω­σης επι­βε­βαιώ­νουν ότι το ζευ­γά­ρι των Ρώσων πράγ­μα­τι διέ­με­νε στην βίλα Ζελένσκι.

Μιλώ­ντας στην «Corriere Della Serra», ο μεσί­της στον οποίο έχει ανα­τε­θεί η δια­χεί­ρι­ση του ακι­νή­του διέ­ψευ­σε ότι οι εν λόγω ένοι­κοι ήταν Ρώσοι. Σύμ­φω­να με την εφη­με­ρί­δα, οι ενοι­κια­στές είναι ρωσι­κής κατα­γω­γής αλλά λόγω της μόνι­μης δια­μο­νής τους στο Λον­δί­νο έχουν πάρει την αγγλι­κή υπη­κο­ό­τη­τα και ως εκ τού­του στα επί­ση­μα έγγρα­φα εμφα­νί­ζο­νται ως βρε­τα­νοί πολίτες.

Αλή­θειες και ψέμα­τα για το λιμό στην Ουκρα­νία, Νίκος Μόττας

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο