Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Κι όμως το ΚΚΕ είναι ΥΠΕΡ…

Αντι­γρά­φου­με από το λογα­ρια­σμό facebook του δια­χει­ρι­στή του Ατέ­χνως Ηρα­κλή Κακα­βά­νη:

Κι όμως το ΚΚΕ είναι ΥΠΕΡ

– στο δικαί­ω­μα του παι­διού στη μητρό­τη­τα και στην πατρότητα

– των δικαιω­μά­των της γυναί­κας και αυτών που απορ­ρέ­ουν από τη μητρότητα

είναι κατά

– στην εμπο­ρευ­μα­το­ποί­η­ση της τεκνο­ποί­η­σης και της τεκνοθεσίας

–στην παρέν­θε­τη μητρό­τη­τα που συνι­στά μια ακραία μορ­φή εκμε­τάλ­λευ­σης του γυναι­κεί­ου σώματος

Το ΚΚΕ πρω­το­στά­τη­σε και συνε­χί­ζει να πρω­το­στα­τεί στην κατα­δί­κη κάθε μορ­φής ρατσι­σμού και διά­κρι­ση, είναι μαζί με όλα τα ζευ­γά­ρια (ασχέ­τως σεξουα­λι­κής επι­λο­γής) στην ρύθ­μι­ση όλων των ζητη­μά­των που συν­δέ­ο­νται με όποια μορ­φή συμ­βί­ω­σης έχουν επιλέξει.

Το ΚΚΕ ακό­μη μία φορά, με τρό­πο υπεύ­θυ­νο και επι­στη­μο­νι­κά, κοι­τά κατά­μα­τα το λαό και χωρίς φόβο τοπο­θε­τεί­ται. Μακριά από και­ρο­σκο­πι­σμούς και αντιε­πι­στη­μο­νι­κές από­ψεις και θεωρίες.

Και για ακό­μη μία φορά θα δικαιω­θεί. Ο λαός έχει κάθε λόγο να εμπι­στευ­θεί και να ακού­σει το ΚΚΕ. Όσοι (ευλό­γως) έχουν προ­βλη­μα­τι­σμούς ας στρέ­ψουν την πλά­τη στους συκο­φά­ντες και ας συζη­τή­σουν μαζί του.

Πριν απ’ όλα όμως, κάθε καλό­πι­στος και κοι­νω­νι­κά ανή­συ­χος ας δια­βά­σει την ανα­κοί­νω­ση της ΚΕ του ΚΚΕ για το νομο­σχέ­διο, το γάμο των ομό­φυ­λων ζευ­γα­ριών και την τεκνοθεσία.

 

https://ekdoseis-atexnos.gr/book/%cf%83%ce%b1%cf%81%ce%bb-%cf%80%ce%b9%ce%b5%cf%81-%ce%bc%cf%80%cf%89%ce%bd%cf%84%ce%bb%ce%b1%ce%af%cf%81-%cf%84-%ce%b1%cf%80%ce%b1%ce%b3%ce%bf%cf%81%ce%b5%cf%85%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%b1-%ce%ba%ce%b1/

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο