Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

ΚΝΕ 📹 Video | Δεν ξεχνάμε! 7 Οκτώβρη, οι ναζί εγκληματίες στη φυλακή!

Σε ανα­κοί­νω­σή της για τα 7 χρό­νια από τη δολο­φο­νία του Παύ­λου Φύσ­σα (δεί­τε τη και σε pdf στο τέλος), η Κομ­μου­νι­στι­κή Νεο­λαία Ελλά­δας αναφέρει:

Δεν ξεχνάμε!
7 Οκτώβρη οι ναζί εγκληματίες στη φυλακή!

Την Τετάρ­τη 18 Σεπτέμ­βρη του 2013, ο αντι­φα­σί­στας μου­σι­κός Παύ­λος Φύσ­σας έπε­φτε νεκρός από μαχαί­ρι χρυ­σαυ­γί­τη. Είχε προη­γη­θεί η δολο­φο­νι­κή επί­θε­ση χρυ­σαυ­γι­τών σε κομ­μου­νι­στές εργά­τες στο Πέρα­μα, επι­θέ­σεις σε μετα­νά­στες και έλλη­νες εργάτες.

7 χρόνια μετά, δηλώνουμε ότι δεν ξεχνάμε!
Ο Παύλος κοίταξε στα μάτια το τέρας και έμεινε όρθιος!

KNE - KNE Δεν ξεχνάμε 7 χρόνια από τη δολοφονία Π Φύσσα

Στις 7 του Οκτώ­βρη, μετά από απα­ρά­δε­κτη καθυ­στέ­ρη­ση 5,5 χρό­νων, με μεγά­λες ευθύ­νες των κυβερ­νή­σε­ων της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ, θα ανα­κοι­νω­θεί η από­φα­ση της δίκης της ναζι­στι­κής — εγκλη­μα­τι­κής οργά­νω­σης Χρυ­σή Αυγή.
Η παρα­δειγ­μα­τι­κή τιμω­ρία των ναζί δολο­φό­νων, που μέχρι σήμε­ρα κυκλο­φο­ρούν ελεύ­θε­ροι συνε­χί­ζο­ντας να σπέρ­νουν το ρατσι­στι­κό δηλη­τή­ριο, είναι λαϊ­κή απαίτηση.

Το χρέ­ος, όμως, παρα­μέ­νει! Να τσα­κί­σου­με το φασι­σμό και το σύστη­μα που γεν­νά αυτά τα εκτρώματα.
Μόνο η πάλη του λαού και της νεο­λαί­ας μπο­ρεί να στεί­λει τα ναζι­στι­κά απο­βρά­σμα­τα εκεί που ανή­κουν: Στα σκου­πί­δια της Ιστορίας. 

Το φασισμό βαθιά κατάλαβέ τον, δεν θα πεθάνει μόνος, τσάκισέ τον!

Από την πολύ­χρο­νη δίκη της Χρυ­σής Αυγής ανα­δεί­χτη­καν με αναμ­φι­σβή­τη­το τρό­πο, τόσο από τους δεκά­δες μάρ­τυ­ρες κατη­γο­ρί­ας όσο και από τα χιλιά­δες έγγρα­φα, φωτο­γρα­φί­ες, βίντεο, ηχη­τι­κά, κ.λπ., η ναζι­στι­κή ιδε­ο­λο­γία της Χρυ­σής Αυγής, ως κίνη­τρο της εγκλη­μα­τι­κής δρά­σης της, αλλά και ο ίδιος ο εγκλη­μα­τι­κός χαρα­κτή­ρας της, καθώς και η ευθύ­νη της ηγε­σί­ας της. Άλλω­στε, η Χρυ­σή Αυγή, ως γνή­σια ναζι­στι­κή οργά­νω­ση, έχει στο DNA της, όπως έχει απο­δει­χτεί και ιστο­ρι­κά, την οργα­νω­μέ­νη και μαζι­κή εγκλη­μα­τι­κή δρά­ση, για την οποία προ­ϋ­πό­θε­ση είναι η τυφλή υπα­κοή στον αρχη­γό. Είναι αυτή η ιδε­ο­λο­γία που οπλί­ζει το χέρι των φασι­στών να επι­τί­θε­νται με μίσος και να δολο­φο­νούν μετα­νά­στες, αντι­φα­σί­στες, πρω­το­πό­ρους συν­δι­κα­λι­στές, κομμουνιστές.

Παράλ­λη­λα, απο­κα­λύ­φθη­καν ‑σε σημα­ντι­κό βαθ­μό- οι σχέ­σεις της Χρυ­σής Αυγής με τμή­μα­τα του κρα­τι­κού μηχα­νι­σμού και της εργο­δο­σί­ας. Χαρα­κτη­ρι­στι­κά παρα­δείγ­μα­τα, ο ανε­κτι­κός έως προ­κλη­τι­κός ρόλος αστυ­νο­μι­κών στη δολο­φο­νία του αντι­φα­σί­στα μου­σι­κού Παύ­λου Φύσ­σα, ή η συμπό­ρευ­ση της Χρυ­σής Αυγής με τους εργο­λά­βους και τους εφο­πλι­στές στη Ζώνη του Περά­μα­τος για το χτύ­πη­μα του ταξι­κού σωμα­τεί­ου και του ΠΑΜΕ.

Όλα αυτά ανα­δεί­χτη­καν, κατα­γρά­φη­καν και δημο­σιο­ποι­ή­θη­καν. Γι’ αυτό και ο λαός, η νεο­λαία και βεβαί­ως τα θύμα­τα της εγκλη­μα­τι­κής — ναζι­στι­κής οργά­νω­σης απαι­τούν την παρα­δειγ­μα­τι­κή τιμω­ρία της από το δικα­στή­ριο. Να ολο­κλη­ρω­θεί η δίκη με τους ναζι­στές — εγκλη­μα­τί­ες της Χρυ­σής Αυγής στη φυλακή!

Κανέ­νας πλέ­ον, μετά και από αυτή τη δίκη, δεν μπο­ρεί να ισχυ­ρι­στεί βάσι­μα ότι δεν ξέρει τι πραγ­μα­τι­κά σημαί­νει Χρυ­σή Αυγή, τι σημαί­νει φασι­σμός, ρατσι­σμός και εθνικισμός.

Η καλύ­τε­ρη απά­ντη­ση στη Χρυ­σή Αυγή, σε όλους τους φασί­στες, θα δοθεί από τον ίδιο το λαό και τη νεο­λαία, με την απο­μό­νω­σή τους παντού, σε κάθε χώρο δου­λειάς και Εκπαί­δευ­σης, σε κάθε γει­το­νιά, πάνω απ’ όλα με τον αγώ­να για την ανα­τρο­πή αυτού του σάπιου εκμε­ταλ­λευ­τι­κού συστή­μα­τος που γεν­νά­ει και θρέ­φει τέτοια εκτρώ­μα­τα!.

PDF Logo

ΚΝΕ-KNE Δεν ξεχνάμε! 7‑Οκτ οι ναζί εγκληματίες στη φυλακή!

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο