Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Νέα Φιλαδέλφεια: Συνελήφθησαν πέντε νεαροί που επιτέθηκαν και τραυμάτισαν 16χρονο

Συνε­λή­φθη­σαν, στο πλαί­σιο του αυτο­φώ­ρου, τις πρώ­τες πρω­ι­νές ώρες χθες στη Νέα Φιλα­δέλ­φεια, πέντε άτο­μα (δυο 16χρονοι, ένας 17χρονος, ένας 19χρονος καθώς και 17χρονος αλλο­δα­πός) για επι­κίν­δυ­νη σωμα­τι­κή βλάβη.

Ειδι­κό­τε­ρα, σύμ­φω­να με την ΕΛΑΣ, η ομά­δα των κατη­γο­ρου­μέ­νων βρί­σκο­νταν στην Πλα­τεία Μια­ού­λη στη Νέα Φιλα­δέλ­φεια, όταν συνα­ντή­θη­καν τυχαία με ένα 16χρονο που περ­πα­τού­σε με φίλους του. Οι κατη­γο­ρού­με­νοι ξεκί­νη­σαν απρό­κλη­τα να τον βρί­ζουν και στη συνέ­χεια κινή­θη­καν απει­λη­τι­κά ενα­ντί­ον του.

Ο 16χρονος απο­μα­κρύν­θη­κε άμε­σα από την πλα­τεία Μια­ού­λη, με τους κατη­γο­ρού­με­νους να τρέ­χουν διαρ­κώς πίσω του, έως ότου τον ακι­νη­το­ποί­η­σαν σε κοντι­νό σημείο.

Εκεί, του επι­τέ­θη­καν με γρο­θιές και κλω­τσιές στο σώμα και στο κεφά­λι, με απο­τέ­λε­σμα τον τραυ­μα­τι­σμό του 16χρονου, που μετα­φέρ­θη­κε σε νοσοκομείο.

Λίγες ώρες μετά την επί­θε­ση, αστυ­νο­μι­κοί κατά­φε­ραν να εντο­πί­σουν κατη­γο­ρού­με­νους και τους προ­σή­γα­γαν στο Τμή­μα Ασφα­λεί­ας Νέας Φιλα­δέλ­φειας-Νέας Χαλ­κη­δό­νας για το σχη­μα­τι­σμό δικο­γρα­φί­ας σε βάρος τους.

Οι συλ­λη­φθέ­ντες οδη­γού­νται στον Εισαγ­γε­λέα Πλημ­με­λειο­δι­κών Αθηνών.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο