Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Ν. Κεραμέως: Ακόμα και τον Ιούλιο μπορεί να γίνουν οι Πανελλαδικές

Ακό­μα και τον Ιού­λιο μπο­ρεί να πραγ­μα­το­ποι­η­θούν οι Πανελ­λα­δι­κές εξε­τά­σεις, καθώς όπως τονί­ζει στην εφη­με­ρί­δα «Παρα­πο­λι­τι­κά» η υπουρ­γός Παι­δεί­ας και Θρη­σκευ­μά­των Νίκη Κερα­μέ­ως, «κατα­βά­λου­με κάθε προ­σπά­θεια ώστε οι Πανελ­λα­δι­κές εξε­τά­σεις να διε­νερ­γη­θούν όσο πιο κοντά γίνε­ται στις καθιε­ρω­μέ­νες ημε­ρο­μη­νί­ες τους τον Ιού­νιο ή τον Ιούλιο».

Για την τηλεκ­παί­δευ­ση η υπουρ­γός δηλώ­νει ικα­νο­ποι­η­μέ­νη από την υλο­ποί­η­σή της και επι­ση­μαί­νει ότι με γνώ­μο­να την εξα­σφά­λι­ση της πρό­σβα­σης στην εξ απο­στά­σε­ως εκπαί­δευ­ση «φρο­ντί­σα­με επι­πλέ­ον για τη δυνα­τό­τη­τα σύν­δε­σης στις ψηφια­κές τάξεις και μέσω τηλε­φώ­νου ‑με αστι­κή χρέ­ω­ση από στα­θε­ρό τηλέφωνο».

Σε ό,τι αφο­ρά την τρι­το­βάθ­μια εκπαί­δευ­ση η κ. Κερα­μέ­ως ξεκα­θα­ρί­ζει ότι «το εαρι­νό εξά­μη­νο δεν θα χαθεί. Έχου­με εμπι­στο­σύ­νη στο ελλη­νι­κό πανε­πι­στή­μιο και στις δυνα­τό­τη­τές του. Η ακα­δη­μαϊ­κή κοι­νό­τη­τα μπο­ρεί να βγει μπρο­στά σε αυτή τη μεγά­λη κρίση».

Τέλος η υπουρ­γός επι­ση­μαί­νει ότι πρό­θε­ση της κυβέρ­νη­σης για τη Μεγά­λη Εβδο­μά­δα «είναι να παρά­σχου­με τη δυνα­τό­τη­τα τέλε­σης Λει­τουρ­γιών κεκλει­σμέ­νων των θυρών, χωρίς την προ­σέ­λευ­ση πιστών, μόνο με την παρου­σία του ιερέα και του ψάλ­τη».

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο