Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

ΠΑΣΟΚ: Υπόθεση υπέρ fund σε βάρος δανειολήπτη ανέλαβε το γραφείο του εκπροσώπου Δ. Μάντζου

Την εμπλο­κή του γρα­φεί­ου του σε υπό­θε­ση υπέρ ενός fund σε βάρος ενός δανειο­λή­πτη επι­βε­βαί­ω­σε ο εκπρό­σω­πος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινή­μα­τος Αλλα­γής, Δημή­τρης Μάν­τζος σε δηλώ­σεις του μετά από δημο­σιεύ­σι­μα της εφη­με­ρί­δας «Δημο­κρα­τία». 

Το δημο­σί­ευ­μα ανα­φέ­ρει: «Δικη­γό­ρος των funds και ο Μάν­τζος του ΠΑΣΟΚ» και πως «επι­στρα­τεύ­τη­κε από εται­ρεία δια­χεί­ρι­σης δανεί­ων ένα­ντι πολί­τη, που χρω­στού­σε 55.000 ευρώ σε ελβε­τι­κά φρά­γκα για στεγαστικό».

Ο Δ. Μάν­τζος, μιλώ­ντας στον «ΣΚΑΪ» είπε ότι είναι «παλαιό­τε­ρες υπο­θέ­σεις που χει­ρί­ζε­ται το γρα­φείο μου» και ειδι­κό­τε­ρα για τη συγκε­κρι­μέ­νη υπό­θε­ση απά­ντη­σε ότι «είναι παλαιό­τε­ρη υπό­θε­ση του 2019 την οποία χει­ρί­στη­κε το γρα­φείο που βρί­σκο­μαι και βρι­σκό­μουν όλα τα προη­γού­με­να χρό­νια». Υπο­στή­ρι­ξε ότι «η σύγκρι­ση δυο μέρες πριν τις εκλο­γές είναι προ­κλη­τι­κή και απα­ρά­δε­κτη» με την υπό­θε­ση Πάτση.

Απο­δει­κνύ­ε­ται για μια ακό­μα φορά πως μόνο το ΚΚΕ στα­θε­ρά και αλη­θι­νά είναι στην πρώ­τη γραμ­μή κατά των πλει­στη­ρια­σμών λαϊ­κών σπι­τιών και δίπλα στους ανθρώ­πους που κιν­δυ­νεύ­ουν να ξεσπιτωθούν.

902.gr

«Ναι, αλλά ο Στά­λιν…», του Νίκου Μόττα

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο