Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Στον κατεστραμμένο Παλαμά ο Δ. Κουτσούμπας (VIDEO — ΦΩΤΟ)

Τον κατε­στραμ­μέ­νο από την πλημ­μύ­ρα Παλα­μά Καρ­δί­τσας επι­σκέ­πτε­ται ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημή­τρης Κου­τσού­μπας.

Βρέ­θη­κε στις γει­το­νιές και συνο­μί­λη­σε με τους κατοί­κους που είναι οργι­σμέ­νοι και απε­γνω­σμέ­νοι από τη γύμνια του κρα­τι­κού μηχανισμού.

Στη συνέ­χεια επι­σκέ­φθη­κε τον Αγρο­τι­κό Σύλ­λο­γο που πήρε την πρω­το­βου­λία και δημιούρ­γη­σε αμέ­σως μετά την πλημ­μύ­ρα το Στέ­κι Αλλη­λεγ­γύ­ης και Διεκ­δί­κη­σης Πλημ­μυ­ρο­πα­θών Παλα­μά. Ενη­με­ρώ­θη­κε από τον Κώστα Τζέ­λα, πρό­ε­δρο της Ενω­τι­κής Ομο­σπον­δί­ας Αγρο­τι­κών Συλ­λό­γων Καρ­δί­τσας, για τις βασι­κές ανά­γκες που υπάρ­χουν τώρα στην περιοχή.

Τόνι­σε ότι πρέ­πει να απο­μα­κρυν­θούν τα νεκρά ζώα διό­τι η περιο­χή θα μετα­τρα­πεί σε υγειο­νο­μι­κή βόμ­βα, να στε­γα­στούν στον Παλα­μά όσοι είναι άστε­γοι, να σηκω­θούν τα ανα­χώ­μα­τα στα ποτά­μια για μην ξανα­πλημ­μυ­ρί­σει η περιο­χή με την πρώ­τη νέα βροχή.

Η αλλη­λεγ­γύη και η οργά­νω­ση πρέ­πει να συνε­χι­στεί, μόνο ο λαός σώζει τον λαό όπως λέει το ΚΚΕ και το λέτε κι εσείς, σημεί­ω­σε ο Δ. Κου­τσού­μπας και υπο­γράμ­μι­σε πως οι κυβερ­νώ­ντες είναι για λόγια και υπο­σχέ­σεις που τα ξεχνά­νε και μοι­ρά­ζουν το χρή­μα στους επι­χει­ρη­μα­τι­κούς ομί­λους και την πλη­ρώ­νει ο λαός, ο αγρό­της, ο εργά­της, ο μεροκαματιάρης.

Νωρί­τε­ρα είχε επι­σκε­φθεί τους πλημ­μυ­ρο­πα­θείς στο Νέο Μονα­στή­ρι Φθιώ­τι­δας και στη συνέ­χεια θα μετα­βεί στη Λάρισα.

902.gr

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο