Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Σύλλογος Πληγέντων Δυστυχήματος Τεμπών: «Οργή και αγανάκτηση προκαλούν οι άθλιες δηλώσεις Βορίδη — Γεωργιάδη

«Οργή και αγα­νά­κτη­ση προ­κα­λούν οι άθλιες δηλώ­σεις των υπουρ­γών Μ. Βορί­δη και Α. Γεωρ­γιά­δη για το έγκλη­μα των Τεμπών», σημειώ­νει ο Σύλ­λο­γος Πλη­γέ­ντων Δυστυ­χή­μα­τος Τεμπών.

Συγκε­κρι­μέ­να σημειώ­νει πως «εμφα­νι­ζό­με­νοι στα κανά­λια επι­χεί­ρη­σαν να υπο­βαθ­μί­σουν το έγκλη­μα στα Τέμπη χρη­σι­μο­ποιώ­ντας ως οιο­νεί κολυμ­βή­θρα του Σιλω­άμ είτε τα απο­τε­λέ­σμα­τα των πρό­σφα­των εκλο­γών — ας αυτο­συ­γκρα­τη­θούν με το 22% επί των εγγε­γραμ­μέ­νων ψηφο­φό­ρων που έλα­βαν. Είναι ολο­φά­νε­ρο ότι δεν υπάρ­χει ίχνος ενσυ­ναί­σθη­σης και ανθρω­πιάς από κάποιους που κυβερ­νούν. Καμία υπο­κρι­τι­κή συγ­γνώ­μη από αυτούς δεν γίνε­ται δεκτή.

Το δυστύ­χη­μα στα Τέμπη ήταν ένα προ­δια­γε­γραμ­μέ­νο έγκλη­μα με θύμα­τα 57 νέους ως επί το πλεί­στον ανθρώ­πους και πολ­λούς βαριά τραυ­μα­τι­σμέ­νους. Ένα αδια­νό­η­το έγκλη­μα εν έτει 2023. Μετω­πι­κή σύγκρου­ση τρέ­νων σε μια ευρω­παϊ­κή χώρα με διπλή σιδη­ρο­δρο­μι­κή γραμμή.

Συντρι­πτι­κές οι ευθύ­νες στε­λε­χών της κυβέρ­νη­σης, των Βορί­δη, Γεωρ­γιά­δη, για το έγκλη­μα αυτό, το οποίο συγκλό­νι­σε από άκρη σε άκρη ολό­κλη­ρη τη χώρα και ακού­στη­κε σε όλο τον κόσμο. Δηλώ­νου­με ότι θα αγω­νι­στού­με με όλες μας τις δυνά­μεις για την απο­κά­λυ­ψη και της παρα­μι­κρής πτυ­χής του Εγκλή­μα­τος των Τεμπών, την απο­κά­λυ­ψη των υπαι­τί­ων του εγκλή­μα­τος και την παρα­δειγ­μα­τι­κή τιμω­ρία τους».

 

Κατά­δι­κος, Κων­στα­ντί­νος Θεοτόκης

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο