Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Το ΚΚΕ για το περιστατικό λογοκρισίας σε πρωϊνή εκπομπή του ΣΚΑΪ

Το σημε­ρι­νό «κόψι­μο» της Λιά­νας Κανέλ­λη στον «αέρα» της πρω­ι­νής εκπο­μπής του «ΣΚΑΪ», είναι το πιο πρό­σφα­το, αλλά όχι και το μονα­δι­κό περι­στα­τι­κό λογο­κρι­σί­ας σε βάρος εκπρο­σώ­που του ΚΚΕ από τον συγκε­κρι­μέ­νο δημο­σιο­γρά­φο του «ΣΚΑΪ».

Το Γρα­φείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ ξεκα­θα­ρί­ζει ότι δεν πρό­κει­ται να νομι­μο­ποι­ή­σει με την παρου­σία του στις εκπο­μπές του Δ. Οικο­νό­μου αυτές τις πρα­κτι­κές. Σημειώ­νει συγκε­κρι­μέ­να στο «twitter»:

Μετά τα επα­να­λαμ­βα­νό­με­να κρού­σμα­τα λογο­κρι­σί­ας σε καλε­σμέ­νους του ΚΚΕ στις εκπο­μπές του πρω­ι­νού άτυ­που κυβερ­νη­τι­κού εκπρο­σώ­που Δ. Οικο­νό­μου του «ΣΚΑΪ», είναι προ­φα­νές ότι το ΚΚΕ δεν πρό­κει­ται στο εξής να νομι­μο­ποι­ή­σει με την ‑ούτως ή άλλως σπά­νια- παρου­σία του αυτές τις πρακτικές.

Υπεν­θυ­μί­ζε­ται ότι σήμε­ρα το πρωϊ, ο παρου­σια­στής της  εκπο­μπής Δ. Οικο­νό­μου «έκο­ψε» στον «αέρα» της εκπο­μπής την βου­λευ­τή του ΚΚΕ Λιά­να Κανέλ­λη, επει­δή επι­σή­μα­νε ότι στην τηλε­ό­ρα­ση δεν έχουν μετα­δο­θεί βίντεο που δεί­χνουν την αστυ­νο­μι­κή βία σε βάρος δια­δη­λω­τών και κατοί­κων της περιο­χής, ενώ παράλ­λη­λα μετέ­φε­ρε τις αισχρές εκφρά­σεις ομά­δας αστυ­νο­μι­κών που κατα­γρά­φη­καν σε βίντεο που κυκλο­φο­ρεί στο δια­δί­κτυο και το οποίο επι­κα­λέ­στη­κε. «Δεν σας επι­τρέ­που­με να μιλά­τε έτσι, δεν μας ενδια­φέ­ρει τι λέει το βίντεο, εσείς δεν μπο­ρεί να μιλά­τε έτσι» ήταν η αντί­δρα­ση του Δ. Οικο­νό­μου λίγο πριν «κόψει» την βου­λευ­τή του ΚΚΕ και δώσει πάσα για διαφημίσεις!

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο