Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Χανιά: Πλημμύρισε το Μουσικό Σχολείο από τη χτεσινή βροχή — «Καταρράκτης» η στέγη!

Το αίτη­μα για επαρ­κή και ασφα­λή σχο­λι­κά κτί­ρια εδώ και τώρα στον Νομό Χανί­ων, το οποίο ανα­δεί­χτη­κε από τις συνε­χό­με­νες κινη­το­ποι­ή­σεις της εκπαι­δευ­τι­κής κοι­νό­τη­τας τις προη­γού­με­νες ημέ­ρες, ήρθε να το επι­βε­βαιώ­σει, για άλλη μια φορά, η ίδια η ζωή, αφού μία δυνα­τή βρο­χή ήταν ικα­νή για να πλημ­μυ­ρί­σει αίθου­σα του Μου­σι­κού Σχο­λεί­ου Χανίων.

Η σχο­λι­κή στέ­γη απο­δεί­χθη­κε (κυριο­λε­κτι­κά) τρύ­πια και ακα­τάλ­λη­λη για να αντέ­ξει τη χθε­σι­νή βρο­χή, με απο­τέ­λε­σμα το νερό να χύνε­ται σαν καταρ­ρά­κτης μέσα σε σχο­λι­κή τάξη, πλημ­μυ­ρί­ζο­ντάς την εντελώς.

Το σχε­τι­κό βίντεο ανέ­βα­σε ο δημο­τι­κός σύμ­βου­λος με τη «Λαϊ­κή Συσπεί­ρω­ση» και μέλος του Συλ­λό­γου Γονέ­ων του σχο­λεί­ου, Δημή­τρης Μακρέ­ας. Όπως ανα­φέ­ρει, πρό­κει­ται για αίθου­σα Γ’ Λυκεί­ου και προ­φα­νώς για την εικό­να αυτή δεν ευθύ­νε­ται η …κλι­μα­τι­κή αλλαγή.

Από τον Δήμο Χανί­ων επι­ση­μαί­νε­ται ότι μόλις έγι­νε γνω­στό το περι­στα­τι­κό, ενη­με­ρώ­θη­κε εργο­λά­βος για να προ­βεί άμε­σα σε απο­κα­τά­στα­ση της στέ­γης, καθώς υπάρ­χει ανοι­κτή εργο­λα­βία μέσω του προ­γράμ­μα­τος «Αντώ­νης Τρί­τσης». Αιτία φέρε­ται να είναι ότι κάποια κερα­μί­δια είχαν σπά­σει πάνω στη σκεπή.

Σαρλ Πιερ Μπω­ντλαίρ: Τ’ απα­γο­ρευ­μέ­να και τα επιλήψιμα

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο