Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Προκαλεί ο φασίστας δικηγόρος των Κροατών: «Οι οπαδοί της ΑΕΚ είναι τα μεγαλύτερα ανθρώπινα αποβράσματα που υπάρχουν»

Σε άκρως προ­κλη­τι­κές και χυδαί­ες δηλώ­σεις προ­χώ­ρη­σε ο δικη­γό­ρος των ακρο­δε­ξιών εγκλη­μα­τιών «οπα­δών» της Ντι­να­μό Ζάγκρεμπ που συνε­λή­φθη­σαν για το έγκλη­μα στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Δυνα­μι­τί­ζο­ντας το κλί­μα και μη σεβό­με­νος τον αδι­κο­χα­μέ­νο Μιχά­λη, ο Davorin Karačić προ­χώ­ρη­σε σε δηλώ­σεις υβρί­ζο­ντας τους φιλά­θλους της ΑΕΚ.

«Οι οπα­δοί της ΑΕΚ είναι τα μεγα­λύ­τε­ρα ανθρώ­πι­να απο­βρά­σμα­τα που υπάρ­χουν. Είναι ανθρώ­πι­να σκου­πί­δια, ναρ­κο­μα­νείς, αρι­στε­ροί και αναρ­χι­κοί, που πετούν μολό­τοφ και ποδο­πα­τούν κεφά­λια», ανέ­φε­ρε ο Karačić, δεί­χνο­ντας έτσι ότι δεν δια­φέ­ρει σε τίπο­τα από τα φασι­στοει­δή που ήρθαν ανε­νό­χλη­τα από το Ζάγκρεμπ με στό­χο να σκορ­πί­σουν τον τρό­μο και τον θάνατο.

«Ξέρω από τη δική μου εμπει­ρία ότι τα μέσα ενη­μέ­ρω­σης ανα­φέ­ρουν εντε­λώς λάθος κάποια γεγο­νό­τα» ανα­φέ­ρει σε δηλώ­σεις του σε τοπι­κό μέσο Karačić λέγο­ντας μάλι­στα ότι τα επει­σό­δια «ίσως να ξεκί­νη­σαν από την ελλη­νι­κή πλευρά».

«Δυστυ­χώς, δεν θα μάθου­με την πραγ­μα­τι­κή αλή­θεια μέχρι να επι­στρέ­ψουν οι συμ­με­τέ­χο­ντες. Αφού δεν μπο­ρού­με να μάθου­με τι συνέ­βη , όλο αυτό μπο­ρεί να ονο­μα­στεί δημο­σιο­γρα­φι­κό όργιο», σημεί­ω­νει ο Κρο­ά­της δικηγόρος.

Δεν είναι οπα­δοί. Είναι φασί­στες και φονιάδες!

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο